Oefen ruimtes

Oefenruimtes

Ons popcentrum is met maar liefst 20 studio’s in alle soorten en maten het grootste oefenruimtecentrum van Den Haag. Onze repetitieruimtes zijn in te delen in twee categorieën; de flexibele studio’s en de backline studio’s. Beide soorten studio’s werken met verschillende systemen. Dat kan een beetje ingewikkeld worden dus hieronder leggen we het graag voor je uit.


Backline Studios

Deze backline studio’s zijn voor je ingericht met een drumstel, twee gitaarversterkers, een basversterker en een PA. Het is mogelijk deze studio’s per uur te reserveren. Heb jij muziekles bij Ready to Play, Drumschool Stefan van de Brug, of een andere muziekschool in Popradar? Dan repeteer je hier met een verlaagd tarief met de Popradar Special pas. De backline studio’s zijn perfect geschikt voor startende bands en vlugge repetities tussendoor.

Voor alle specificaties en voorwaarden lees je hier verder.

XXL Luxe Studio
Voor grote gezelschappen of voor muzikanten wie gewoon genieten van een beetje extra ruimte is onze XXL luxe studio beschikbaar. Deze studio van maarliefst 70m2 is uitgerust apparatuur van de hoogste kwaliteit.

Voor alle specificaties en voorwaarden lees hier verder.

Flexibele Studios

Naast de backline studio’s hebben we ook flexibele studio’s. De flexibele studio’s zijn de oorspronkelijke repetitieruimtes van Popradar. Deze ruimtes worden leeg aangeleverd en zijn in te delen naar de wensen van de bezoeker. De lege oefenruimte is aan te vullen met extra’s zoals een PA instalatie voor zang, versterkers, of een drumstel. Deze studio’s zijn alleen te huren in blokken van 4 uur, in de middag van 13:00 tot 17:00 of ’s avonds van 19:00 tot 23:00. De flexibele studio’s zijn ideaal voor bands en muzikanten wie met hun eigen apparatuur willen repeteren en bands wie een vaste repetitieruimte nodig hebben.

Kasten
Popradar heeft de grootste opslag capaciteit van alle repetitiecentra in Den Haag. Elke flexibele studio is uitgerust met meerdere kasten. Vraag naar de mogelijkheden voor het huren van een kast door te mailen naar verhuur@popradar.nl.

Repeteren via contract
Als je regelmatig bij ons repeteert, kun je een contract afsluiten voor een vaste ruimte op een vast dagdeel in de week. Indien beschikbaar kun je daarbij een opbergkast huren. Lukt het je na een optreden niet om je apparatuur op tijd terug te brengen? Wij hebben een wisselberging voor je waar je 24/7 bij kunt. Je sluit een contract voor minimaal een kwartaal af. Mail voor de tarieven en voor meer informatie naar verhuur@popradar.nl.