In de Haagse Popweek van 18 t/m 27 oktober 2019 staat Haags (t/p)optalent in de schijnwerpers. Alles komt aan bod tijdens deze 10-daagse: pop, rock, indie, singer-songwriter, urban/hiphop, elektronica en meer. Talent moet je toejuichen en stimuleren, dus biedt Popradar Music Support muzikanten, producers, acts, managers en andere muziekfreaks met ambitie verschillende seminars, workshops, masterclasses of netwerkmeetings aan.

Heb je vragen, suggesties of wil je meedoen? Mail naar musicsupport@popradar.nl.

Vind de Haagse Popweek op Facebook.

Wat is daar allemaal te doen dan?
Laat tijdens Drop It Like It's Hot! je demo beoordelen door een panel van deskundigen. Zo leuk was dat vorig jaar. Leer alles over diy-recording en laat je bijscholen tijdens de Popradar Academy. Ga op speeddate met professionals uit de popsector in het Paard of neem deel aan de bootcamp van Slagwerk Den Haag

Als muziekliefhebber kom je tijdens de 3VOOR12/DenHaag clubtour in het Popdistrict op en rond de Grote Markt niks tekort met acts die je gezien moet hebben voor het te laat is. En natuurlijk reiken we de Haagse Poprijzen weer uit in het Paard.

Benieuwd hoe de Haagse Popweek er vorig jaar uit zag? Check de aftermovie!

Haagse Popprijzen

De Haagse Popprijzen worden dit jaar weer in het Paard uitgereikt tijdens de afsluiter van de Haagse Popweek. De winnaar van de Popradar Music Support Award gaat naar huis met €1000 aan ondersteuning via Popradar Music Support, de Haagse organisatie waar talentvolle lokale muzikale acts en muzikanten kunnen aankloppen voor advies en ondersteuning. 

Winnaars 2018
San Holo won de Haagse Popprijs. De Popradar Music Support Award was voor Niko en festival Sniester van de Grote Markt en Het Paard ging naar huis met de prijs voor Beste Haagse Initiatief. 

De genomineerden van 2019 worden later bekend gemaakt.

Seminars

Zondag 20 oktober 2019
Haags Hiphop Centrum, van der Kunststraat 12

DROP IT LIKE IT’S HOT #3

Laat je demo beluisteren door professionals
Dinsdag 22 oktober 2019
Labs55, Lulofsstraat 55

Slagwerk Den Haag Bootcamp

Ben je, of ken je iemand die gek is op slagwerk, van drums tot marimba en wil je in korte tijd veel bijleren?

Shows

Vrijdag 18 oktober 2019
YMCA, Scheveningen

Talent Night

De nieuwe generatie muzikanten