Tijdens de Haagse Popweek van 18 t/m 27 oktober 2019 biedt Popradar Music Support verschillende seminars, workshops, masterclasses of netwerkmeetings aan muzikanten, producers, acts, managers en andere muziekfreaks met ambitie aan. Zoals een writerscamp met ervaren songwriters, een masterclass Do It Yourself Recording of je eigen synthesizer bouwen. Maar je kunt ook je demo laten horen aan een panel van professionals of speeddaten met bazen en bazinnen uit de landelijke popsector.

Op 26 en 27 oktober staat lokaal (t/p)optalent in de schijnwerpers tijdens het Haags Popweekend. O.a. Niko, GIAN, The Great Communicators, Port of Call en Magic Moon zijn dan gratis te zien in het Paard en op de Grote Markt. Het volledige programma en meer informatie vind je op haagsepopweek.nl.

Heb je vragen, suggesties of wil je meedoen? Mail naar musicsupport@popradar.nl.

Vind de Haagse Popweek op Facebook.

Academy

Shows

Dinsdag 22 oktober 2019
PAARD, Kleine Zaal

Henk & Melle

Albumpresentatie 'We Are All Rockstars' in het PAARD
Zaterdag 26 oktober 2019
September, Grote Markt

Port Of Call

Port of Call is een band, geïnspireerd door de ochtendkrant die je gisteren vergat te lezen en Lou Reed die je ongegeneerd vraagt om een glas Pernod
Zaterdag 26 oktober 2019
De Zwarte Ruiter

Splinter

Een flink potje rellen met rock vergelijkbaar uit de jaren 70
Zaterdag 26 oktober 2019
September, Grote Markt

MAXINE

Pophits met power
Zaterdag 26 oktober 2019
Paardcafe

Silver Lining

Rauwe vocals en een intrigerende performance in het experimentele bluesgenre
Zaterdag 26 oktober 2019
Paardcafe

The Depression Club

Een theatrale live-show vol beukende riffs, bombastische zang en eigenwijze arrangementen
Zondag 27 oktober 2019
Paardcafe

Niko

Rauwe en dansbare indierock
Zondag 27 oktober 2019
Paardcafe

Magic Moon

Een combinatie van stampende drums, meerstemmige zang, fuzzy gitaren en een dreunend orgel
Zondag 27 oktober 2019
Paardcafe

GIAN

Een mix van dromerige lyrics met trap beats en live instrumenten

Professionals

Haagse Popprijzen

Nominaties Haagse Popprijzen bekend: stemmen maar!

Op zondag 27 oktober worden tijdens de Haagse Popdag in het Paard de Haagse Popprijzen uitgereikt. De genomineerden voor de Music Support Award, Beste Haagse Initiatief en Beste Videoclip zijn bekend, dus stemmen maarrrrrr! De winnaar van Dé Haagse Popprijs wordt gekozen door de Haagse popsector. Stemmen kan t/m 20 oktober.

De winnaar van de Popradar Music Support Award gaat naar huis met €1000 aan ondersteuning via Popradar Music Support. Dat is de Haagse organisatie waar talentvolle lokale muzikale acts en muzikanten kunnen aankloppen voor advies en ondersteuning. Vorig jaar won Niko de prijs. De prijs voor Beste Haagse initiatief is voor de organisatie, instelling of het evenement die afgelopen jaar de meeste indruk maakte (Winnaars vorige jaren oa Sniester, PIP, Jam de la Crème). Nieuw dit jaar is de prijs voor Beste Videoclip.

stem stem stem stem stem stem stem stem stem stem stem stem stem stem stem stem

Uitreiking
De Haagse Popprijzen worden uitgereikt tijdens het hoogtepunt van de Haagse Popweek: De Haagse Popdag. Vanaf 16.00u staan in het Paard tal van experts, professionals en ander meubilair uit de popsector paraat om elke vraag over het artiestenbestaan te beantwoorden. 's Avonds staan de Haagse acts Magic Moon, GIAN en Niko op het menu van het Paardcafé. De Haagse Popdag is gratis toegankelijk. Check de website voor het volledige programma.

stem stem stem stem stem stem stem stem stem stem stem stem stem stem stem stem