Reserveer je oefenruimte online!

Haagse Popweek 2018

Over de Haagse Popweek

Tijdens de Haagse Popweek van 19 t/m 27 oktober 2018 vragen we een week lang aandacht voor Haags opkomend poptalent. We stallen alles wat er momenteel speelt op het gebied van genres als pop, rock, indie, singer-songwriter, urban/hiphop en elektronica voor je uit. Daarnaast staat talentontwikkeling centraal. Zo kun je als muzikant deel nemen aan verschillende seminars, workshops, masterclasses of netwerkmeetings die je worden aangeboden door Music Support.

Laat tijdens de Haagse Popweek je demo beoordelen door een panel van deskundigen of doe mee aan de Meet The Pro sessie van Popunie. Leer alles over recording en het produceren van beats. Nog nooit een instrument aangeraakt? Bij Ready2Play leer je de fijne kneepjes van het musiceren.

Als muziekliefhebber valt er volop nieuw talent te ontdekken tijdens het Haags Popweekend. Op vrijdag begeef je je onder de radar in het Popdistrict op en rond de Grote Markt met acts die je gezien moet hebben voor het te laat is. Zaterdag gaan we d'r met een knal uit in het Paard met hét Haags talent dat je morgen op 3FM hoort en de Haagse Popprijzen. Afteren doen we in het Paardcafé met een niet te missen jamsessie.

Klik hier voor het Facebook evenement