Reserveer je oefenruimte online!

Haagse Popweek 2018

Over de Haagse Popweek

Tijdens de Haagse Popweek van 19 t/m 27 oktober 2018 vragen we een week lang aandacht voor Haags opkomend poptalent. We stallen alles wat er momenteel speelt op het gebied van genres als pop, rock, indie, singer-songwriter, urban/hiphop en elektronica voor je uit. Daarnaast staat talentontwikkeling centraal. Zo kun je als muzikant deel nemen aan verschillende seminars, workshops, masterclasses of netwerkmeetings die je worden aangeboden door Music Support.

Laat tijdens de Haagse Popweek je demo beoordelen door een panel van deskundigen of doe mee aan de Meet The Pro sessie van Popunie. Leer alles over recording en het produceren van beats. Nog nooit een instrument aangeraakt? Bij Ready2Play leer je de fijne kneepjes van het musiceren.

Als muziekliefhebber valt er volop nieuw talent te ontdekken tijdens het Haags Popweekend. Op vrijdag begeef je je onder de radar in het Popdistrict op en rond de Grote Markt met acts die je gezien moet hebben voor het te laat is. Zaterdag gaan we d'r met een knal uit in het Paard met hét Haags talent dat je morgen op 3FM hoort en de Haagse Popprijzen. Afteren doen we in het Paardcafé met een niet te missen jamsessie.

Klik hier voor het Facebook evenement

Haagse Popprijzen

Stem op de Popradar Music Support Award!

PATS BOEM! Daar gaat ie weer. We kunnen weer stemmen op de lokale act die het afgelopen jaar de meeste indruk op ons heeft gemaakt, die komend jaar een extra steuntje in de rug verdient en waarvan we zeker weten dat ze het ver gaan schoppen. De nominaties voor de Popradar Music Support Award zijn bekend!

De winnaar krijgt voor €1000 Popradar Music Support begeleiding, da's niet niks toch? Hier komen de eerste genomineerden: Niko, The Hazzah, Banana Savannah, Pyke, SpeakEasy, Jack Faded, G.O.D, Ava Nova, Cookhouse en Vrou.ka. Staat je favoriet er niet bij? Je kunt ook zelf een suggestie opgeven!

Stemmen doe je via deze link.

Popradar Music Support is de organisatie waar talentvolle Haagse muzikale acts en muzikanten kunnen aankloppen voor advies en ondersteuning. Music Support is in 2017 ontstaan vanuit de behoefte om de verschillende facetten van de lokale popscene te helpen ontwikkelen. Haagse artiesten van amateur tot professional kunnen terecht bij Music Support voor kennis, contacten, lokaal/nationaal netwerk en in sommige gevallen ook financiële ondersteuning.

Seminars

Shows