De Haagse Popweek gaat door!

Wat... Echt? Yes, De Haagse Popweek is terug! Hij was nooit echt weg, maar ziet er dit keer wat anders uit dan je gewend bent want you know, corona. In tijden waarin de annuleringen je om de oren vliegen zetten we met extra liefde de Haagse muziekscene weer als vanouds een week lang voor je in de spotlight.

Van 18 t/m 25 oktober kun je kennismaken met een killer serie aan nieuwe acts bij onder andere Club 3voor12 Den Haag, De Bureaushow, GUAP Night en Talent Night Online. O, o radio en Radio Tonka draaien overuren, schrijf- en recording skills pak je mee bij een van de Music Support Workshops en je nieuwe track kun je pitchen bij Drop It Like It’s Hot. Professioneel speeddaten doe je met een selectie van het neusje van de zalm der Nederlandse muziekindustrie, één op één en virusproof via ZOOM. 


En wat is een popweek zonder afsluiting in het PAARD? Op 25 oktober presenteren we tijdens De Haagse Popnacht een superluxe latenightshow met een waanzinnige popquiz, de uitreiking van de Haagse Popprijzen, een Agga Allstar huisband (een beetje zoals The Roots bij The Tonight Show starring Jimmy Fallon, maar dan wat beter) en een selectie van onze eigen ‘Beste Zangers van Den Haag’. De winnaar van de popquiz gaat naar huis met een prijzenpakket waar de crisis nog geen invloed op heeft gehad.

Programma

Zaterdag 24 oktober 2020
Online

Professioneel Speeddaten

Online gesprek met Lotte Sterk, Pien Feith, David Koster, Marieke McKenna & Rakesh Kanhai tijdens de Haagse Popweek
Zondag 25 oktober 2020
PAARD

Haagse Popnacht live-stream

Late Night Show met o.a. Popquiz, Haagse Popprijzen en de Beste Zangers van Den Haag

Haagse Popprijzen

Er kan vanaf nu gestemd worden op de Haagse Popprijzen!

BRENG NU JE STEM UIT VIA HET ONLINE STEMFORMULIER // CLICK HERE TO VOTE 

De nominaties zijn bekend, er kan gestemd worden!

De categorieën waarop men kan stemmen zijn: Beste Initiatief, Beste Release (ep/album), Beste Videoclip en de Music Support Award: een prijs ter waarde van €1000 voor de Haagse muzikale belofte van 2020. Ook zal de Haagse Popprijs worden uitgereikt aan de act die volgens de sector de grootste stappen heeft gezet het afgelopen jaar.

Vorig jaar won Goldband de Music Support Award, Zeehelden Festival ontving de prijs voor Beste Initiatief en Son Mieux nam De Haagse Popprijs mee naar huis. De categorie Beste Release is nieuw en gaat naar het sterkste album of EP van het afgelopen jaar.

Stemmen kan tot woensdag 21 oktober 17:00 uur, de winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Haagse Popnacht livestream op 25 oktober in het PAARD.

BRENG NU JE STEM UIT VIA HET ONLINE STEMFORMULIER

CLICK HERE TO VOTE