Reserveer je oefenruimte online!

Info & contact

Over ons

Popradar Den Haag, het voormalig Haags Pop Centrum, is een organisatie die zorgt voor een levendige en diverse popscene binnen Den Haag. We beheren het grootste repetitieruimtecentrum van Den Haag en creëren nieuwe lokale, nationale en internationale kansen voor Haagse acts en muzikanten.

Op de locatie in Loosduinen beschikken we over 20 repetitieruimtes, een professionele geluidsstudio, verschillende les- en presentatieruimtes, het Radarcafé met wekelijks programma en de grote Radarzaal die je kunt huren voor optredens, feesten en meetings. Daarnaast worden er muzieklessen en bandcoaching gegeven door onder andere Ready To Play en Drumschool Stefan van de Brug.

Haagse acts kunnen bij Music Support aankloppen voor advies en (financiële) ondersteuning binnen hun route naar verdere ontwikkeling. We verbinden muzikanten, coaches, boekers, producers, publiek, beleidsmakers, initiatiefnemers en poporganisaties met elkaar.

Jaarlijks organiseren we de Haagse Popweek, een lokaal popfestival in de stad. Tijdens de Herfstvakantie vragen we een week lang aandacht voor Haags opkomend poptalent. De Haagse Popweek fungeert als een etalage van wat er momenteel speelt op het gebied van genres als pop, rock, indie, singer-songwriter, urban/hiphop en elektronica en is ook een week waarin talentontwikkeling centraal staat.

We beheren het alternatieve muziekplatform SuBmarine, dat altijd op zoek is naar nieuwe alternatieve muziekstromingen. SuBmarine is een laboratorium voor spannende, grensverleggende en nieuwe undergroundprojecten en begeeft zich op onbekende muzikale terreinen.

Nieuws

OMG! Het Haags Pop Centrum krijgt een nieuwe naam!

Huh? Wat is er met het HPC gebeurd? Je leest het goed, we krijgen een nieuwe naam: Popradar Den Haag. HPC is 35 jaar een begrip geweest in Den Haag en daar zijn we trots op. Maar na al die jaren is het ook wel een keer tijd voor iets nieuws.

Ready To Play

The next level in music lessons & coaching

In ons oefencentrum is Ready To Play de ontmoetingsplaats voor alle muzikanten. Hier ontmoet je andere muzikanten om mee in een band te spelen, samen optredens te regelen en om mee te jammen. Vergroot je netwerk en maak gebruik van al hun optreedmogelijkheden, bandcoaching, lessen, workshops en nog veel meer! Er worden lessen en workshops gegeven aan gitaristen, vocalisten, songwriters, basgitaristen, toetsenisten, drummers en bands in een enthousiaste omgeving met inspirerende coaches.

Veel bands en songwriters in Den Haag zijn reeds ondersteund door Ready To Play. Je krijgt les van bekende en/of geschoolde muzikanten die actief zijn in de professionele muziekwereld. Ready To Play heeft inmiddels ook al een flink aantal talenten met succes voorbereid op het toelatingsexamen voor conservatoria en andere muziekopleidingen voor beroepsmuzikanten. Ready To Play is de snelst groeiende organisatie op het gebied van muziekeducatie. Nieuwsgierig van wie je les krijgt? Check ons TEAM.

Meer informatie? Kijk op de website van Ready To Play!

Drumschool Stefan van de Brug

Drumschool Stefan van de Brug is al jaren een van de populairste drumscholen van de regio. Sinds 2014 is de drumschool volgens lezers van de Slagwerkkrant een van de besten van de Benelux. Bij Drumschool Stefan van de Brug wordt 7 dagen per week priveles gegeven en worden regelmatig workshops en leuke uitjes georganiseerd. Ben je nieuwsgierig geworden? Check www.drumschoolstefanvandebrug.nl voor meer informatie.

HollandSpoorStudios

Al bijna 30 jaar bruist het van de creativiteit onze zolder. Hier vind je namelijk HollandSpoorStudios! In deze professionele opnamestudio kun je terecht voor opnames, mix en mastering. HollandSpoorStudios is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bekende springplank voor bands en artiesten.

HollandSpoorStudios... serious about your next recording!

Meer info? Kijk op de website of stuur een mailtje naar info@hollandspoorstudios.com. Bellen kan ook: 070-3911704.

Vrijwilligers

Word vrijwilliger bij Popradar!

Wist je dat we bij Popradar op verschillende plekken met vrijwilligers werken? Je kunt bij ons ervaring op doen achter de bar, de geluidstafel, op publiciteit en als fotograaf.

Daar krijg je leuke dingen voor terug: je werkt in een jong en gemotiveerd team, je mag gratis gebruik maken van onze oefenruimtes, we organiseren regelmatig een borrel voor je, je krijgt een aantal consumptiebonnen en 21 euro vrijwilligersvergoeding per dienst en het leukst van alles: je bent de hele tijd met muziek bezig!

Als vrijwilliger bij Popradar krijg je ook de kans om ervaring op te doen op het gebied van evenementenorganisatie en op verschillende Haagse festivals zoals Sniester, Parkpop, SuBmarine, de Haagse Popweek en Winterfest. Neem voor meer informatie contact op met anne@popradar.nl.

Contact

Algemeen: info@popradar.nl
Oefenruimtes: oefenruimte@popradar.nl
Programma: tijs@popradar.nl
Publiciteit: lenny@popradar.nl
Popradar Music Support: musicsupport@popradar.nl

Bezoekadres
Burgemeester Hovylaan 12
2552 AW Den Haag

Postadres
Postbus 53400
2505 AK
Den Haag

KvK-nr

41153795

Telefoonnummer
088-0241400