Info & contact

Over Popradar

Popradar Den Haag, het voormalig Haags Pop Centrum, is een organisatie die zorgt voor een levendige en diverse popscene binnen Den Haag. We beheren het grootste repetitieruimtecentrum van Den Haag en creëren nieuwe lokale, nationale en internationale kansen voor Haagse acts en muzikanten.

Op de locatie in Loosduinen beschikken we over 20 repetitieruimtes, een professionele geluidsstudio, verschillende les- en presentatieruimtes, het Radar Cafe met wekelijks programma en de grote Radar Zaal die je kunt huren voor optredens, feesten en meetings. Daarnaast worden er muzieklessen en bandcoaching gegeven door onder andere Ready To Play en Drumschool Stefan van de Brug.

Haagse acts kunnen bij Music Support aankloppen voor advies en (financiële) ondersteuning binnen hun route naar verdere ontwikkeling. We verbinden muzikanten, coaches, boekers, producers, publiek, beleidsmakers, initiatiefnemers en poporganisaties met elkaar. Music Support organiseert regelmatig een Popradar Academy waarin onderwerpen als studiotechniek, shows boeken, media, nieuwe muziek releasen, songwriting, rechten en management worden uitgelicht.

Jaarlijks organiseren we de Haagse Popweek, een lokaal popfestival in de stad. Tijdens de Herfstvakantie vragen we een week lang aandacht voor Haags opkomend poptalent. De Haagse Popweek fungeert als een etalage van wat er momenteel speelt op het gebied van genres als pop, rock, indie, singer-songwriter, urban/hiphop en elektronica en is ook een week waarin talentontwikkeling centraal staat.

We beheren het alternatieve muziekplatform SuBmarine, dat altijd op zoek is naar nieuwe alternatieve muziekstromingen. SuBmarine is een laboratorium voor spannende, grensverleggende en nieuwe undergroundprojecten en begeeft zich op onbekende muzikale terreinen.

Nieuws

Popradar per direct gesloten ivm het coronavirus

Beste mensen,

We ontkomen er niet aan: Popradar is per direct gesloten tot nader orde in verband met het coronavirus. Vandaag om 17:30 publiceerde het kabinet nieuwe maatregelen in de strijd tegen verspreiding van COVID-19, zo sluiten alle horeca, sportclubs, scholen en kinderdagverblijven verplicht hun deuren tot nader bericht. We voelen een verantwoordelijkheid naar ons personeel, klanten en vrijwilligers toe en sluiten ons hierbij aan. Alle reserveringen voor oefenruimtes, muzieklessen en andere activiteiten die deze maand in het gebouw aan de Burgemeester Hovylaan 12/Engeringstraat 46 zouden plaatsvinden worden geannuleerd. We doen ons uiterste best om alle betrokkenen zo snel mogelijk te informeren.

Via onze nieuwsbrief, website en social media kanalen houden we jullie op de hoogte van nieuwe informatie; mail ons naar info@popradar.nl als je vragen hebt. Voor nu wensen we iedereen een sterke gezondheid en een veilige omgeving toe. Bedankt voor jullie begrip!

Vacatures

Vacature stage (online) marketing en publiciteit

Popradar is een Haagse organisatie die zorgt voor een levendige en diverse popscene in Den Haag. De stichting creëert met Popradar Music Support lokale, nationale en internationale kansen voor Haagse acts en muzikanten. Popradar beheert het grootste popcentrum van Den Haag en beschikt over 20 repetitieruimtes, een professionele geluidsstudio, verschillende les- en presentatieruimtes, het Radarcafé met wekelijks programma en de grote Radarzaal. Jaarlijks organiseert Popradar de Haagse Popweek waarin talentontwikkeling centraal staat. De week fungeert als een etalage van wat er momenteel speelt op lokaal popgebied. Ook beheert Popradar het alternatieve muziekplatform Submarine, een laboratorium voor spannende, grensverleggende en nieuwe undergroundprojecten.

Popradar heeft vanaf september plek voor een stagiair op de marketingafdeling. Je houdt je oa bezig met onze projecten Music Support, Submarine en Winterfest, maar ook met het promoten van onze oefenruimtes en evenementen in het Radar Café.

Takenpakket
- Maken en plaatsen van content voor de website en sociale media;
- Schrijven en opmaken van nieuwsbrieven;
- Uitvoeren van publieksonderzoeken via diverse kanalen;
- Bijhouden van perscontacten en beheren van concertagenda's;
- Coördineren van verspreiding promomateriaal;
- Opzetten en uitvoeren van promo-acties;
- Eventueel het maken van videocontent;
- Ontwikkelen van een online marketingstrategie.
Gewenste vaardigheden
- Relevante HBO-/WO-opleiding;
- Communicatief sterk, pro-actief en zelfstandig;
- Groot hart voor (Haagse) popmuziek;
- Sociale media hebben voor jou geen geheimen;
- basiskennis van het Adobe-pakket;
- Een scherpe pen in correct Nederlands;
- Woonachtig in Den Haag e.o.
Wat je van ons krijgt
- Een meewerkstage met veel vrijheid en kans om jezelf te ontwikkelen;
- Informele werksfeer;
- Een stagevergoeding.
Interesse? Stuur je motivatie en CV naar vacatures@popradar.nl.

Vrijwilligers

Word vrijwilliger bij Popradar!

Wist je dat we bij Popradar op verschillende plekken met vrijwilligers werken? Je kunt bij ons bijvoorbeeld ervaring op doen achter de bar, schoonmaak, de geluidstafel, op publiciteit en als fotograaf.

Daar krijg je leuke dingen voor terug: je werkt in een leuk en gemotiveerd team, je mag gratis gebruik maken van onze oefenruimtes, we organiseren regelmatig een borrel voor je, je krijgt een aantal consumptiebonnen en een vrijwilligersvergoeding per dienst en het leukst van alles: je bent de hele tijd met muziek bezig!

Als vrijwilliger bij Popradar krijg je ook de kans om ervaring op te doen op het gebied van evenementenorganisatie en op verschillende Haagse festivals zoals Sniester, Parkpop, SuBmarine, de Haagse Popweek en Winterfest.

Neem voor meer informatie contact op met Anne via anne@popradar.nl.

Openingstijden

Openingstijden Oefenruimtes
Je kunt bij ons 7 dagen in de week (ma t/m zo) van 14:00 tot 23:00 terecht voor het huren van een oefenruimte. Bel 088-0241400 of mail ons voor meer mogelijkheden.

Openingstijden Radar Café
Ma t/m do: 19:00u - 01:00u
Vr t/m za: 19:00u - 02:00u
Zo: Gesloten

Contact