Reserveer je oefenruimte online!

Info & contact

Nieuws

Vacatures

Vacature stage (online) marketing en publiciteit

Popradar is een Haagse organisatie die zorgt voor een levendige en diverse popscene in Den Haag. De stichting creëert met Popradar Music Support lokale, nationale en internationale kansen voor Haagse acts en muzikanten. Popradar beheert het grootste popcentrum van Den Haag en beschikt over 20 repetitieruimtes, een professionele geluidsstudio, verschillende les- en presentatieruimtes, het Radarcafé met wekelijks programma en de grote Radarzaal. Jaarlijks organiseert Popradar de Haagse Popweek waarin talentontwikkeling centraal staat. De week fungeert als een etalage van wat er momenteel speelt op lokaal popgebied. Ook beheert Popradar het alternatieve muziekplatform Submarine, een laboratorium voor spannende, grensverleggende en nieuwe undergroundprojecten.

Popradar heeft vanaf februari plek voor een stagiair op de marketingafdeling. Je houdt je oa bezig met onze projecten Music Support, Submarine en Winterfest, maar ook met het promoten van onze oefenruimtes en evenementen in het Radar Café.

Takenpakket
 Maken en plaatsen van content voor de website en sociale media;
 Schrijven en opmaken van nieuwsbrieven;
 Uitvoeren van publieksonderzoeken via diverse kanalen;
 Bijhouden van perscontacten en beheren van concertagenda's;
 Coördineren van verspreiding promomateriaal;
 Opzetten en uitvoeren van promo-acties;
 Eventueel het maken van videocontent;
 Ontwikkelen van een online marketingstrategie.
Gewenste vaardigheden
 Relevante HBO-/WO-opleiding;
 Communicatief sterk, pro-actief en zelfstandig;
 Groot hart voor (Haagse) popmuziek;
 Sociale media hebben voor jou geen geheimen;
 basiskennis van het Adobe-pakket;
 Een scherpe pen in correct Nederlands;
 Woonachtig in Den Haag e.o.
Wat je van ons krijgt
 Een meewerkstage met veel vrijheid en kans om jezelf te ontwikkelen;
 Informele werksfeer;
 Een stagevergoeding.
Interesse? Stuur je motivatie en CV naar vacature@popradar.nl.

Over ons

Popradar Den Haag, het voormalig Haags Pop Centrum, is een organisatie die zorgt voor een levendige en diverse popscene binnen Den Haag. We beheren het grootste repetitieruimtecentrum van Den Haag en creëren nieuwe lokale, nationale en internationale kansen voor Haagse acts en muzikanten.

Op de locatie in Loosduinen beschikken we over 20 repetitieruimtes, een professionele geluidsstudio, verschillende les- en presentatieruimtes, het Radar Cafe met wekelijks programma en de grote Radar Zaal die je kunt huren voor optredens, feesten en meetings. Daarnaast worden er muzieklessen en bandcoaching gegeven door onder andere Ready To Play en Drumschool Stefan van de Brug.

Haagse acts kunnen bij Music Support aankloppen voor advies en (financiële) ondersteuning binnen hun route naar verdere ontwikkeling. We verbinden muzikanten, coaches, boekers, producers, publiek, beleidsmakers, initiatiefnemers en poporganisaties met elkaar.

Jaarlijks organiseren we de Haagse Popweek, een lokaal popfestival in de stad. Tijdens de Herfstvakantie vragen we een week lang aandacht voor Haags opkomend poptalent. De Haagse Popweek fungeert als een etalage van wat er momenteel speelt op het gebied van genres als pop, rock, indie, singer-songwriter, urban/hiphop en elektronica en is ook een week waarin talentontwikkeling centraal staat.

We beheren het alternatieve muziekplatform SuBmarine, dat altijd op zoek is naar nieuwe alternatieve muziekstromingen. SuBmarine is een laboratorium voor spannende, grensverleggende en nieuwe undergroundprojecten en begeeft zich op onbekende muzikale terreinen.

Muziekscholen

Ready To Play

In ons oefencentrum is Ready To Play de ontmoetingsplaats voor alle muzikanten. Hier ontmoet je andere muzikanten om mee in een band te spelen, samen optredens te regelen en om mee te jammen. Vergroot je netwerk en maak gebruik van al hun optreedmogelijkheden, bandcoaching, lessen, workshops en nog veel meer! Er worden lessen en workshops gegeven aan gitaristen, vocalisten, songwriters, basgitaristen, toetsenisten, drummers en bands in een enthousiaste omgeving met inspirerende coaches.

Veel bands en songwriters in Den Haag zijn reeds ondersteund door Ready To Play. Je krijgt les van bekende en/of geschoolde muzikanten die actief zijn in de professionele muziekwereld. Ready To Play heeft inmiddels ook al een flink aantal talenten met succes voorbereid op het toelatingsexamen voor conservatoria en andere muziekopleidingen voor beroepsmuzikanten. Ready To Play is de snelst groeiende organisatie op het gebied van muziekeducatie. Nieuwsgierig van wie je les krijgt? Check ons team.

Meer informatie? Bezoek de website van Ready To Play!

Drumschool Stefan van de Brug

Drumschool Stefan van de Brug is al jaren een van de populairste drumscholen van de regio. Sinds 2014 is de drumschool volgens lezers van de Slagwerkkrant een van de beste van de Benelux. Bij Drumschool Stefan van de Brug wordt 7 dagen per week privéles gegeven en worden regelmatig workshops en leuke uitjes georganiseerd.  

Ben je nieuwsgierig geworden? Bezoek de website van Drumschool Stefan van de Brug.


Happy Horns

Happy Horns is al 20 jaar actief in het muziekonderwijs. Pim van der Hust verzorgt saxofoonlessen die worden gegeven in Popradar Den Haag. Ontspannen maar zorgvuldig wordt je de kunst van het musiceren bij gebracht aan de hand van moderne lesmethodes en meespeel cd's. De lessen zijn een half uur per week en dan leer je noten lezen, ritmiek, ademtechniek, maar ook aspecten als gehoortraining, harmonieleer en improvisatie krijgen de volle aandacht. De kosten zijn €75,- per maand, bel voor een proefles naar 0624766579 of mail happyhorns@casema.nl.

Vrijwilligers

Word vrijwilliger bij Popradar!

Wist je dat we bij Popradar op verschillende plekken met vrijwilligers werken? Je kunt bij ons ervaring op doen achter de bar, schoonmaak, de geluidstafel, op publiciteit en als fotograaf.

Daar krijg je leuke dingen voor terug: je werkt in een leuk en gemotiveerd team, je mag gratis gebruik maken van onze oefenruimtes, we organiseren regelmatig een borrel voor je, je krijgt een aantal consumptiebonnen en een vrijwilligersvergoeding per dienst en het leukst van alles: je bent de hele tijd met muziek bezig!

Als vrijwilliger bij Popradar krijg je ook de kans om ervaring op te doen op het gebied van evenementenorganisatie en op verschillende Haagse festivals zoals Sniester, Parkpop, SuBmarine, de Haagse Popweek en Winterfest.

Neem voor meer informatie contact op met Anne via anne@popradar.nl.

Contact

Algemeen: info@popradar.nl
Oefenruimtes: oefenruimte@popradar.nl
Programma: tijs@popradar.nl
Marketing/publiciteit: lenny@popradar.nl
Popradar Music Support: musicsupport@popradar.nl
Verhuur: layla@popradar.nl

Bezoekadres
Burgemeester Hovylaan 12
2552 AW Den Haag
Route

Postadres
Postbus 53400
2505 AK
Den Haag

KvK-nr

41153795

Telefoonnummer
088-0241400

Openingstijden Oefenruimtes
Je kunt bij ons 7 dagen in de week (ma t/m zo) van 14:00 tot 23:00 terecht voor het huren van een oefenruimte. Bel ons voor meer mogelijkheden op 088-0241400

Openingstijden Radar Cafe
Ma t/m do: 19:00u - 01:00u
Vr t/m za: 19:00u - 02:00u
Zo: Gesloten

Feestdagen
Woensdag 25 december 2019 (Eerste Kerstdag) - gesloten
Donderdag 26 december 2019 (Tweede Kerstdag) - gesloten
Dinsdag 31 december 2019 (Oudjaarsdag) - open tot 18:00 uur
Woensdag 1 januari 2020 (Nieuwjaarsdag) - gesloten