Woensdag 15 december 2021
Aanvang: 19:30

Drop It Like It's Hot | Livestream DemopitchEntree: Gratis
Locatie: Popradar Music Support Facebookpagina

Another round! Nu de dagen korter en de maatregelen strenger worden is het hoogtijd voor nieuwe edities van het online demopanel “Drop It Like It’s Hot”. 15 december krijg je passende feedback op jouw track van het neusje van de zalm van de muziekindustrie.

Drop it Like It’s Hot is de plek om nieuwe artiesten te ontdekken, verse songs te checken en de wijsheden van het panel tot je te nemen. Kijk op 15 december mee met de livestream via de Popradar Music Support Facebook pagina! De panelleden worden hieronder bekend gemaakt:

Shalita Dietrich - Muzikant (Lewsberg) 
Na een helse studie fotografie op de KABK is Shalita op eigen houtje de muziek ingerold. Ze werd manager van verschillende acts en ging spelen in Venus Tropicaux en Lewsberg. Ook is ze boeker geweest onder de naam Sassy Bookings.

Ze startte dit boekingskantoor om iets wezenlijks te veranderen in de muziekscene en een ander geluid te laten horen naast het overheersende mannen geschreeuw. Zowel on- als off stage heeft ze haar weg gevonden in de muziekscene.

Mirjam Sieben - Marketing mentor (Onlightning)
Mirjam Sieben van Onlightning leert muzikanten hoe ze hun fanbase kunnen laten groeien en hun zichtbaarheid vergroten door middel van online marketing, waardoor ze o.a. makkelijker aan optredens komen, meer waardering krijgen voor hun muziek én ook online meer inkomsten kunnen genereren.

Ook is Mirjam zelf muzikant, ze speelt al jaren in de Happy Hardrock band The Dirty Denims waarmee ze o.a. optrad op Lowlands, Bospop en Zwarte Cross en meerdere malen op 3FM en in De Wereld Draait Door speelde. Ze werkt ook als PR/communicatie medewerker bij Popcentrum POPEI in Eindhoven, waarbij ze een blog bijhoudt vol muzikantentips.

Petra Randewijk - Sound engineer / Producer 
Na een studie Muziektechnologie en een korte omweg als componist voor dans en theater, is Petra al ruime tijd werkzaam als freelance geluidstechnicus. 

Ze werkt o.a. in Doornroosje en Merleyn, maar ook op festivals als Lowlands, Down The Rabbit Hole en Into The Great Wide Open. Ook reisde ze regelmatig door Europa en Noord Amerika met verschillende artiesten. In 2019 was ze nog onderweg als FOH technicus en productie manager van Imogen Heap door de VS en de UK.Ook heeft Petra een eigen studio, met een hybride analoog/digitaal setup waar ze het liefste zit om bands en artiesten op te nemen en samen te experimenteren.

Wil je dat jouw opname wordt besproken? 
Meedoen met je track? Dat doe je door je demo en EPK te mailen naar musicsupport@popradar.nl. We koppelen je aan een sessie waarin je track het beste past.