Woensdag 1 december 2021
Aanvang: 19:30

Drop It Like It's Hot | Livestream DemopitchEntree: Gratis
Locatie: Popradar Music Support Facebookpagina

Another round! Nu de dagen korter en de maatregelen strenger worden is het hoogtijd voor nieuwe edities van het online demopanel “Drop It Like It’s Hot”. 1 en 15 december krijg je passende feedback op jouw track van het neusje van de zalm van de muziekindustrie.

Drop it Like It’s Hot is de plek om nieuwe artiesten te ontdekken, verse songs te checken en de wijsheden van het panel tot je te nemen. Kijk op woensdag 1 en 15 december mee met de livestream via de Popradar Music Support Facebook pagina! De panelleden worden hieronder bekend gemaakt:

Sophia de Geus - Muzikant & beeldend kunstenaar 
Sob (Sophia Mutiara de Geus) is gevestigd in Rotterdam en voornamelijk actief in de muziekwereld. Je kan haar kennen van 45ACIDBABIES en FFOOSS, twee brutale bands die in de afgelopen 5 jaar flink hebben getourd in binnen- en buitenland. 45ACIDBABIES is een roze pluche gitaarband met catchy popsongs en FFOOSS is een eigenzinnig fuzzpop duo.

Naast de muziek is ze actief als allround beeldend kunstenaar onder alias Tiny Sob. Ze bewandelt graag de lijn tussen cute en creepy, vindt het interessant om meerdere kunstrichtingen met elkaar te combineren en probeert de wereld te zien door de ogen van een pasgeborene. 

Grote inspiratiebronnen zijn St. Vincent, David Byrne, de gevestigde pop-prinsessen en Florence Given.

Martijn Crama - Artiestenmanager (Tape Toy)
Martijn Crama is meer dan 10 jaar werkzaam als artiestenmanager. In 2018 bracht hij ‘Basisbagage’ uit: een boek voor ambitieuze muzikanten wat helpt bij het maken van (strategische) keuzes. Martijn is ‘dankzij’ Corona een YouTube channel gestart met uitlegvideo’s om de muziekbusiness wat transparanter en begrijpelijker te maken. Ook zie je hem als host bij panels en doceert hij op het ArtEZ bij de afdelingen Popacademie en MediaMusic.

Remko Schouten - Producer/engineer
Remko Schouten is producer, engineer & mastermind hooligan die voor meer dan 20 jaar over de wereld tourde als Pavement’s live engineer. Ook leidde hij als engineer en producer meerdere bands naar de bekende IJland Studio, waar Remko al jaren opneemt. 

In de 90’s was hij live engineer van bands als Mogwai, Sonic Youth & Will Oldham. Daarna nam hij muziek op van onder andere Bettie Serveert, Heather Nova, Pavement, Stephen Malkmus & the Jicks, Mark Foggo, Voicst, Devendra Banhart, Gers Pardoel, Caesar, Tiger Lilies, zZz, Claw Boys Claw en Coparck.

Wil je dat jouw opname wordt besproken?
Meedoen met je track? Dat doe je door je demo en EPK te mailen naar musicsupport@popradar.nl. We koppelen je aan een sessie waarin je track het beste past