Zaterdag 16 oktober 2021
Aanvang: 00:00

De Haagse Popweek 2021Entree:
Locatie: Den Haag

Het is weer zover: de Haagse Popweek is aanstaande! Van 16 t/m 24 oktober staat muziek van Haagse bodem een volle week in de schijnwerpers op allerlei locaties in Den Haag. Verwacht optredens van dé Haagse artiesten van dit moment en van opkomend en onontdekt talent.

Programma 
De Haagse Popweek bestaat uit negen dagen vol concerten en workshops, zowel online als offline, op verschillende locaties in het centrum van Den Haag. Zo kun je de hele week de nieuwste acts en plekken in Den Haag ontdekken, jouw schrijf- en homerecording skills opschroeven, nieuwe tracks pitchen en professioneel speeddaten met de crème de la crème van de Nederlandse muziekindustrie.

Workshops
Tijdens de workshops, georganiseerd door Popradar & Ready To Play, leer je hoe je rake lyrics schrijft, catchy nummers maakt en hoe je jouw slaapkamer-productie naar een hoger niveau kan tillen. De workshops zijn toegankelijk voor elk niveau en alle leeftijden.

Haagse Popprijzen
De uitreikingen zijn op verschillende momenten tijdens de Haagse Popweek!
Pak je agenda en noteer...
▪ Zaterdag 16 oktober om 22:30 in Paard Café tijdens Club 3VOOR12 Den Haag Festival: Music Support Award en Haagse Popprijs.
▪ Maandag 18 oktober om 11.30 uur in Haags Bakkie bij Den Haag FM: Beste videoclip.
▪ Woensdag 20 oktober om 11.30 uur in Haags Bakkie bij Den Haag FM: Beste initiatief.
▪ Vrijdag 22 oktober om 11.30 uur in Haags Bakkie bij Den Haag FM: Beste release.

De Haagse Popweek wordt mede mogelijk gemaakt met hulp van Fonds 1818, De Popunie en Cultuur Schakel.

HAAGSE POPWEEK
Data: 16 - 24 oktober 2021