Zaterdag 16 oktober 2021
Aanvang: 00:00

De Haagse Popweek 2021Entree:
Locatie: Den Haag

Het is weer zover: de Haagse Popweek is aanstaande! Van 16 t/m 24 oktober staat muziek van Haagse bodem een volle week in de schijnwerpers op allerlei locaties in Den Haag. Verwacht optredens van dé Haagse artiesten van dit moment en van opkomend en onontdekt talent.

Programma 
De Haagse Popweek bestaat uit negen dagen vol concerten en workshops, zowel online als offline, op verschillende locaties in het centrum van Den Haag. Zo kun je de hele week de nieuwste acts en plekken in Den Haag ontdekken, jouw schrijf- en homerecording skills opschroeven, nieuwe tracks pitchen en professioneel speeddaten met de crème de la crème van de Nederlandse muziekindustrie.

Workshops
Tijdens de workshops, georganiseerd door Popradar & Ready To Play, leer je hoe je rake lyrics schrijft, catchy nummers maakt en hoe je jouw slaapkamer-productie naar een hoger niveau kan tillen. De workshops zijn toegankelijk voor elk niveau en alle leeftijden.

Haagse Popprijzen
Er kan vanaf begin oktober gestemd worden op de genomineerden voor de Haagse Popprijzen in de categorieën Beste Initiatief, Beste Videoclip, Beste Release (EP/album) en de Music Support Award ter waarde van €1.000 voor de Haagse muzikale belofte van 2021. Natuurlijk zal ook de Haagse Popprijs uitgereikt worden aan de act die volgens de sector de grootste stappen heeft gezet het afgelopen jaar.

Meer informatie over het programma wordt de komende weken gepubliceerd via onze Facebook, Instagram en op www.haagsepopweek.nl. De Haagse Popweek wordt mede mogelijk gemaakt met hulp van Fonds 1818, De Popunie en Cultuur Schakel.

HAAGSE POPWEEK
Data: 16 - 24 oktober 2021