Vrijdag 23 juli 2021
Aanvang: 16:00

Popradar Recordings: ValiceEntree:
Locatie:

De hele zomer door zenden wij knallende live video’s uit met de Popradar Recordings 2021 van lokaal talent. Sluit je stranddag relaxed af door nieuwe artiesten te ontdekken terwijl de aftersun van je afdruipt.

Tien acts doken de HollandSpoorStudios in en wij legden hun shows vast op beeld. Van snoeiharde gitaren en groovende songs tot dikke beats en emotionele ballads. Alles komt aan bod.

Dus zet jezelf op aanwezig en swing de zomer door met de Popradar Recordings 2021. We zenden elke week een nieuwe act uit via Facebook, Instagram en Youtube. Hou onze socials in de gaten voor de line up. Speciale dank gaat uit naar HollandSpoorStudio's en het VSB Fonds voor het mogelijk maken van dit event.

Popradar Recordings 23 juli - Valice

Valice is het mooie meisje dat je niet durft te benaderen maar je niet zo goed weet waarom. Ze is vriendelijk en uitnodigend, maar je voelt dat ze een duistere kant verbergt. Ze luistert naar Fleetwood Mac, Hooverphonic en U2. Ze schrijft liedjes die je laten dansen en meezingen, maar tegelijkertijd ook de donkere kanten van het bestaan bezingen. Van dromerige indiepop en verhalende folk, tot funky poprock en electro met hiphop.

Valice begon als een gelegenheidsproject rondom singer/songwriters Willeke Brittijn en Tess van Hout maar groeide al snel uit tot een volwaardige band voor de grotere podia. In de eerste maanden van haar bestaan won de band al meerdere bandwedstrijden. Ook heeft Valice laten zien een echte festivalband te zijn, met spots op Huntenpop en festivals op Koningsdag en Bevrijdingsdag. Na een succesvolle crowdfundingcampagne werkt de band nu aan haar debuutalbum.