Woensdag 14 juli 2021
Aanvang: 19:30

Drop It Like It's Hot | Livestream Demopitch



Entree:
Locatie: Popradar Music Support FB page

Bij Drop It Like It's Hot kun je iedere maand jouw song pitchen bij de crème de la crème van de Nederlandse muziekindustrie bestaande uit professionele artiesten, producers, radio dj's, songwriters, programmeurs en labels. Drop it Like It’s Hot is de plek om nieuwe artiesten te ontdekken, verse songs te checken en de wijsheden van het panel tot je te nemen. Kijk op 9 juni om 19:30 mee met de livestream via de Popradar Music Support Facebook pagina of ons Youtube account.

Wil je dat jouw demo besproken wordt? 

Meedoen met je track? Dat doe je door je demo en EPK te mailen naar musicsupport@popradar.nl. We koppelen je aan de sessie waarin je track het beste past. Het panel wordt de komende tijd bekend gemaakt. 

Pieter Vonk - Mixing engineer & producer

Pieter Vonk is een mixing engineer en producer met een studio in Utrecht. Na jaren als tourmanager voor diverse acts als Kensington/The Kyteman Orchestra en Bombay te hebben geopereerd maakte hij een switch door compositie en productie aan de HKU te gaan studeren en ruilde hij geleidelijk het live circuit in voor de studio.

In de beginjaren werkte hij veel samen met Simon Akkermans (Epicrainbowunicorn Studio) in Kytopia om vervolgens op eigen houtje verder te gaan. Hij werkte afgelopen jaren met diverse acts als Blaudzun, Amber Arcades, Jungle By Night, Robin Kester, Binkbeats, Colin Benders en vele anderen.

Bart van Liemt - The Missing Sync & Pennies From Heaven 

Bart van Liemt is een bekende in de muziekwereld: met bands als The Sheer, Baskerville en Bade, deed hij als songwriter en zanger jarenlang de grote poppodia aan (Lowlands, Pinkpop, Sziget), en hij is ook actief als succesvol co-writter. Bij Pennies From Heaven en music agency The Missing Sync houdt Van Liemt zich bezig met het onderhouden en uitbreiden van contacten in de (inter)nationale film-, televisie-, en reclamewereld, en met het verbinden van bands en brands. Ook was hij bij Amp Amsterdam de afgelopen twee jaar actief als music producer voor projecten in binnen- en buitenland.


Marieke McKenna - Mink Records

Marieke McKenna (London, 1994) is de oprichter van het onafhankelijke record label Mink Records, manager (Jeangu Macrooy en Torii), creative director en A&R scout. Mink Records is een relatief jong label dat al veel teweeg heeft gebracht als steunende kracht achter (inter)nationale successen van acts als Pitou, The Visual, Torii en The Mighty Breaks. Het label staat bekend om het naar voren duwen van artiesten met een niet-mainstream geluid via een nauwkeurig en scherp business plan, zonder creatieve concessies te maken. In 2019 stichtte Marieke een joint venture ‘Mink Music Publishing’, samen met Cloud 9 Publishing, met als doel om publishing en sync kansen te creëren voor opkomende artiesten. Ook wordt ze vaak gevraagd als gastspreker bij onderwijs instanties, zoals het Abbey Road Institute, Codarts en Conservatorium van Amsterdam, en zit ze in panels tijdens conferenties als Eurosonic, The Great Escape en VNPF. Ze is ook nog een enthousiast verzamelaar van muziek en draait regelmatig als DJ op events.