Vrijdag 25 juni 2021
Aanvang: 16:00

Popradar Recordings 2021



Entree:
Locatie:

Popradar Recordings 2021

De hele zomer lang zenden wij knallende live video’s uit van lokaal talent met de Popradar Recordings. Sluit je stranddag relaxed af door nieuwe muziek te ontdekken terwijl de aftersun van je afdruipt.

Tien artiesten doken de HollandSpoorStudio’s in om te laten horen waar ze de afgelopen tijd mee bezig zijn geweest en wij legden dit vast op beeld. Van snoeiharde gitaren en swingende songs tot dikke beats en emotionele ballads. Alles komt langs.

Elke week zenden we een nieuwe act uit.

Popradar Recordings 25 juni - Nordin & Sharwinsax


Nordin
is een upcoming latin/pop/afro artiest uit Den Haag. Hij won tijdens het Bevrijdingsfestival de muziekwedstrijd Talent Event en is samen met Sharwin Sax en The Blond Afro een nieuwe groep “The Backseatboys” begonnen. Zij brachten afgelopen maand hun eerste single uit. Ook is hij radio-DJ bij FunX waar hij een podium biedt aan urban talent. Vooral in deze ietwat donkere tijden, is hij er om met zijn nummers een ontsnapping te bieden aan alle negativiteit. Nordin laat je lachen en dansen op muziek die je nog niet eerder op zo’n manier hebt gehoord.

Tijdens deze show wordt Nordin bijgestaan door de 21-jarige saxofonist Sharwin Pancham. Onder de naam Sharwinsax schrijft hij zijn eigen tunes en maakt hij verschillende covers van bekende artiesten. Zo heeft hij een geweldige uitvoering van "Wat is je Naam" van Frenna op Youtube staan die je moet checken! Sinds kort maakt hij ook deel uit van The Backseat Boys. Hiermee brengen zij de oude boyband vibes weer terug!

Tijdens deze Popradar Recordings krijg je een voorproefje van The Backseat Boys en hoor je een track die Nordin binnenkort gaat uitbrengen.