Woensdag 30 juni 2021
Aanvang: 19:30

Drop It Like It's Hot | Livestream DemopitchEntree:
Locatie:

Bij Drop It Like It's Hot kun je iedere maand jouw song pitchen bij de crème de la crème van de Nederlandse muziekindustrie bestaande uit professionele artiesten, producers, radio dj's, songwriters, programmeurs en labels. Drop it Like It’s Hot is de plek om nieuwe artiesten te ontdekken, verse songs te checken en de wijsheden van het panel tot je te nemen. Kijk op 30 juni om 19:30 mee met de livestream via de Popradar Music Support Facebook pagina.

Wil je dat jouw opname besproken wordt? 

Meedoen met je track? Dat doe je door je demo en EPK te mailen naar musicsupport@popradar.nl. We koppelen je aan de sessie waarin je track het beste past.

Panel: 

Neenah - Mixing engineer & producer

Neenah is fulltime mixing engineer, producer, zangeres en songwriter. Sinds ze in 2004 achter de knoppen ging zitten heeft ze haar plek gevonden en dat bevalt haar goed. Dat geldt ook voor de artiesten waarmee ze werkt, waaronder Winne, Fresku en Mr. Probz. Neenah volgde een opleiding voor muziekproductie aan het SAE Institute Amsterdam.

Tim Toth - Head of A&R bij CTM Publishing

CTM Publishing is één van de grootste, toonaangevende, onafhankelijke muziekuitgevers met eigen kantoren in Hilversum, Brussel, Berlijn, Stockholm, London, New York en LA. CTM Publishing vertegenwoordigt copyrights van onder andere John Lennon, Mark Ronson, Daft Punk, Martin Garrix, Lost Frequencies en vele anderen.

Op jonge leeftijd begon Tim zich in muziek te interesseren. Op zijn zevende pakte hij zijn eerste gitaar op en toen hij zestien was tourde hij door Duitsland en de Benelux en organiseerde hij zijn eigen festivals. In 2015 begon Tim bij CTM als A&R manager. Hier tekende hij en werkt hij met succesvolle componisten en artiesten zoals Ronnie Flex, Chef’Special ,Dopebwoy, Glen Faria, Maan en vele anderen. Tim is altijd op zoek naar de volgende hit die zich onderscheidt van de rest en het verschil kan maken!

Lorenzo Jonathas - Manager (Figogang, Uniq & Niva) 

Lorenzo Jonathas heeft een hele hoop ervaring als manager van verschillende hiphop artiesten in Nederland. Zo doet hij het management van Figogang, U-niq & Niva en is hij een lange tijd manager van Broederliefde geweest. Ook stond hij aan de wieg van de Zadkine Popacademie waarvoor hij de hiphop tak op poten heeft gezet en zelf een aantal jaar als docent