Wint jouw cover- of tribute-act de Winterbokaal?
We leven in een tijd dat coverbands en tributes populairder zijn dan ooit, dus tijd om ze op een voetstuk te zetten. Popradar & Winterfest presenteren u: de Winterbokaal, de prijs voor de beste cover- of tributeband van Den Haag!

Zit je in een metalband die alleen maar Spice Girls covert, een dweilorkest dat het oeuvre van Slayer van voor naar achter toetert of draai je je hand niet om voor een lekker Bob Marley-nummertje in authentieke schlagerstijl? Als je gewoon in een retegoeie coverband speelt of een gelegenheidsact wilt vormen voldoe je ook aan de voorwaarden.

Dat wil ik! Wat zijn de voorwaarden om die Winterbokaal op mijn schouw te laten shinen?

  • Je woont en/of repeteert in Den Haag
  • Je bent beschikbaar tijdens de voorrondes in het Radar Café op zaterdag 9 en 30 november, 14 december, 18 januari en tijdens Winterfest op 29 februari 2020 

Wat valt er verder nog te winnen dan?
Zes winnaars van de voorrondes strijden tijdens Winterfest op 29 februari om de felbegeerde Winterbokaal. Die is vernoemd naar onze vorige directeur Bert Winter, toetsenist van de koning der coverbands The Scarlets. Sinds 1964 legt hij elke zondag z'n ziel en zaligheid in de band. Er wordt ook nog gewerkt aan een vet prijzenpakket, waarover later meer. 

Okay, is goed, schrijf me in. Ben ik dan ook verzekerd van deelname?
Da's fijn, inschrijven doe je hier. We verwachten ontiegelijk veel aanmeldingen, dus we zullen een voorselectie moeten maken. Medio september maken we de geselecteerde acts bekend. Mailen, appen, stalken, chanteren, zélfs omkopen heeft geen zin. En over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.