LOUDER! met Nicky is terug op Den Haag FM!


LOUDER! is terug van weggeweest, en daar zijn wij super blij mee! Vanaf oktober ontvangt Nicky iedere woensdag weer bands en muzikanten in het Radarcafé voor opnames van haar Radioprogramma. LOUDER! biedt beginnende, onbekende en opkomende bands, veelal uit Den Haag, een podium. En laat de luisteraar kennis maken me welk talent er allemaal in onze stad speelt, en welke acts ze echt niet moeten missen.

Sinds juni vorig jaar vult LOUDER elke woensdagavond ons Radarcafé met kwalitatief goede bands en interessante interviews. Nicky zorgt elke keer weer voor een levendige en gezellige avond, mede mogelijk gemaakt door ons fantastische team vrijwilligers. LOUDER is inmiddels een begrip binnen Popradar, en we zijn enorm blij dat Nicky dit programma in samenwerking met Den Haag FM kan voortzetten

LOUDER! wordt elke woensdag avond tussen 20:00 en 22:00 opgenomen en is open voor publiek om bij aan te schuiven.

De eerste uitzending wordt op 16 oktober opgenomen en staat helemaal in het teken van de Haagse Popweek. Drie bands die in de Haagse popweek optreden, Salesmen, Lifed en Troubled, bijten het spits af. 

De uitzending is elke zondag avond op Den Haag FM te beluisteren tussen 20:00 en 22:00 uur. Online kan de uitzending worden gevolgd via www.denhaagfm.nl en via de Den Haag FM app.