Zaterdag 19 oktober 2024
Aanvang: 19:30

Haagse Popweek: Broodjûh Hiphop



Entree: Gratis
Locatie: Radarcafé

Op zaterdag 19 oktober presenteren we Broodjûh Hiphop, een avond die volledig in het teken staat van de Haagse hiphopcultuur! In ons Radarcafé brengen we de beste lokale artiesten samen voor een onvergetelijke avond vol energieke optredens, rauwe beats en pure hiphop vibes. Dit is dé kans om kennis te maken met de opkomende talenten uit de stad en de unieke Haagse sound.

Maar dat is nog niet alles! Naast de optredens hebben we ook een open mic. Dus als je zelf een paar bars wil spitten of jouw skills wil laten zien, grijp dan je kans en stap het podium op! Dit is jouw moment om jezelf te laten horen en je plek in de Haagse scene te claimen.

Dus ben jij een opkomende rapper, MC of zanger en wil je laten zien wat je in huis hebt? Meld je dan snel aan via het inschrijfformulier! We hebben een beperkt aantal plekken, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Na inschrijving ontvang je verdere informatie over het tijdstip van jouw performance.

Deuren open om 19:30, start programma 19:45

TJ Samba is sinds 2018 actief. Zijn verhalen, opgegroeid als zoon van een Duitse moeder en een Gambiaanse vader, komen tot leven door variërende flows en unieke woordkeuzes in zijn muziek. TJ is anders dan je gewend bent. Een verfrissende sound die je wilt horen!

Djani is een getalenteerde rapper en producer uit Den Haag, bekend om zijn unieke blend van hiphop, afro, soul, latin en R&B. Zijn muziek combineert nostalgische elementen met een moderne sound, wat zowel oldschool-fans als nieuwe luisteraars aantrekt. Djani’s lyrics behandelen thema's zoals liefde, persoonlijke groei en sociale kwesties, waarmee hij emotionele diepgang creëert. Naast zijn eigen werk produceert hij muziek voor andere artiesten, zoals Moony11. Met een groeiende fanbase op Spotify blijft Djani zijn stempel drukken op de muziekscene.

De Haagse Purple25 combineert melodieuze beats met flowende teksten voor het terug brengen van “Feel good music”. Een combinatie van Engels en Nederlandse nummers is er voor elke luisteraar iets om zich mee te binden. Na de release van zijn laatste album “LUVLIKE25” is het lang stil geweest rond de artiest, maar niet voor lang. Purple25 is klaar om Den Haag te laten shaken.

Jack Faded, ook wel bekend als de ‘Prins van de Grote Markt’ bracht eind 2019 zijn debuut EP ‘’Geboorte van een Agga Legend’’ uit. Deze EP beschrijft het leven van een kroegtijger die het nachtleven in de Haagse binnenstad onveilig maakt. Variërend van oldschool beats tot happy trap weet hij zijn eigen sound te creëren.

Daro is an exciting and and powerful practitioner of Hip-Hop who adds fun & flavour to his rap. His thought provoking messages shine a light on dark topics as he explores his own journey through life and music. Daro boasts a catalogue with diverse range of genres mixed with rap with the aim of exploring himself within the music.

vijfvier Foof Thug is een echte legende in Den Haag die al heel wat jaren meedraait in de rap game. In zowel de Nederlandse als de Engelse taal komt Foof goed uit de verf en vorig jaar dropte hij zijn album 'I Told Ya! Foof Thug brengt de rauwe Westcoast van de jaren 90/2000 en dat Foof al een tijd meedraait is goed te merken aan zijn delivery en story-telling. Zo horen we emotionele verhalen over broederschap en overleven, maar horen we ook vertrouwde brag 'n boast tracks zoals je van een echte Westcoast artiest verwacht.

DJ: NICKILLSON is een veelzijdige hiphop producer en DJ, bekend om zijn unieke beats en zijn vroegere platenlabel ILLERVERSUM. Met een passie voor muziekproductie heeft hij een stevige reputatie opgebouwd in de hiphopscene. Naast het produceren van tracks voor diverse artiesten, heeft hij zijn eigen creatieve visie vormgegeven met zijn label. Tegenwoordig combineert hij zijn productiewerk met zijn talent als DJ, waarbij hij zijn sets vol energie en inventiviteit presenteert.

Host: MC VinRock Voormalig basketballer Vincent Krieger, geboren en getogen in Den Haag. Ook wel bekend van clipshoots vanaf way back (VinRock Video) Staat regelmatig als MC op allerlei sport en vooral basketball events. Maar heeft z'n liefde voor hiphop en muziek nooit verloren.


Informatie Open Mic:
Neem je eigen USB-stick mee met je beat of track.
Optredens duren maximaal 5 minuten.
Inschrijven? Klik HIER om het formulier in te vullen en verzeker jezelf van een plek op het podium.


Dit is jouw kans om je talent te laten zien aan de Haagse hiphopscene!
Meer info over het programma volgt