Vrijdag 25 oktober 2024
Aanvang: 20:00

Haagse Popweek: Van Lief en Leed + Rauwkost



Entree: Gratis
Locatie: Radarcafé

Van Lief en Leed (21:00)

De Band, Flip, Rob en JW, brengen het levenslied als eigentijdse muziek. Over drama, oudzeer en ondraaglijk verlangen in rock, nederfunk en reggae, en ballades die het theater waardig zijn.  Melodieën over oeroude thema”s als verloren liefde, ondraaglijk verlangen, rechtvaardigheid en een verscheurde ziel.

Met een knipoog brengen we titels als Tegen de Muur, Engel, Groen als Gras, Kring van Licht, Spinnevrouwen, Waanzin vd Dag, Bed,Bad en Brood, Halve Waarheid en De weg Kwijt. Songs voor muziekcafe”s en/of theater.

 Een grote reis, Zonder Kompas.


Rauwkost (22:15)

Soms moet je het leven (en jezelf) niet té serieus nemen. Dat is het levensmotto van Rauwkost! Dit Nederlandstalige-rock trio valt met energieke muziek en rake teksten, rauw op je dak. Hierbij laten ze zich inspireren door bands als Hangyouth, de Dijk, Doe Maar en The Scene.

Met teksten als ‘Geen eigen huis, geen plek onder de zon.’ en ‘Waarom is die troep zo duur, voor een paar kilometer per uur?’ kan iedereen gegarandeerd meezingen en een gezonde dosis frustratie afreageren.

Begin april 2023 heeft de band hun EP, 'Met De Deur In Huis' uitgebracht. In juni kwam de videoclip van 'Bloedbroeder' uit, opgenomen bij Brouwerij Kompaan, op 2 januari 2024 kwam een clip uit van 'Er is geen Race' en op 12 januari 2024 kwam het album uit: 'Zonder Kloppen'.

Rauwkost bestaat uit: bassist en zanger Karel van der Eijk, drummer Vincent Groen en gitarist Micha Koster. Volg de band op INSTA voor meer informatie over optredens!