Donderdag 24 oktober 2024
Aanvang: 20:00

Haagse Popweek: Mye_Taai + Trombone G & the Meafons




Entree: Gratis
Locatie: Radarcafé

Mye_Taai (21:00)

Het is alledaags authentiek, het is origineel, het is simon-pure, het is voor de toekomst. Je snapt het over vijf jaar of eerder.

Mye_Taai zijn een rave club punk duo+1. Ze brengen een verkwikkende dosis realiteit met woorden, beats en poëzie, aangedreven door grimmige kelderclubdeuntjes.

Ze vertellen het verhaal door middel van dialogen, rants en sociaal commentaar vol verbitterde observaties over politiek, onrecht, het echte werkende leven van vandaag, kapitalisme, de maatschappij, de kunst/muziekcultuur en alle onderwerpen die aan de bar of in een openbaar Haags koffiehuis met verbetenheid en een goede lach worden besproken.

Trombone G & the Meafons (22:00)

Trombone G staat op uit de krochten van de Haagse muziekscene en ontvouwt zich keer op keer als een andere artiest. Geen labels vallen er te plakken op alle verschillende soorten muziek, kleuren, teksten en ervaringen die gedeeld worden tijdens live-optredens. Intieme liederen wisselen zich af met heftige grooves, lange uitgestrekte muzikale avonturen en gierende schreeuwen. De troef is de trombone - een geheim wapen te midden van alle chaos. Met wisselende, bevriende groepen topmuzikanten verovert hij beetje bij beetje terug wat afgenomen wordt van de moderne muzikant: vrijheid!