Nieuwe directeur voor Popradar!


Per 1 oktober 2024 wordt Gemma Jelier de nieuwe directeur van Popradar. Ze volgt interim-directeur Bert Winter op, die de organisatie de afgelopen tijd heeft geleid. 

Met haar rijke ervaring in de culturele sector en haar bewezen leiderschap, brengt Gemma een frisse visie naar Popradar. In haar nieuwe rol bij Popradar zal ze verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, bedrijfsvoering en resultaten van de organisatie. Ze zal samen met het team van Popradar eeen duidelijke koers uitzetten voor de toekomst van de organisatie.

Gemma heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd in de culturele sector. Sinds 2018 staat ze aan het hoofd van Korzo, waar ze innovatieve projecten initieerde en talentvolle makers de ruimte bood om zich te ontwikkelen. Dit jaar werd ze bovendien benoemd tot voorzitter van het Fonds Cultuurparticipatie. Gemma brengt ruime ervaring mee uit diverse culturele velden, waaronder het onderwijs (ArtEZ), festivals zoals Huis en Festival a/d Werf en Springdance, en diverse commissies en bestuursfuncties. Haar brede netwerk en expertise in cultureel ondernemerschap zullen van grote waarde zijn voor Popradar.

Gemma heeft er ontzettend veel zin in: "Popradar is een inspirerende plek waar Haagse muzikanten van alle niveaus kunnen groeien. Ik kijk ernaar uit om samen met het team, partners en de gemeente verder te bouwen aan een sterke en levendige popscene in Den Haag, stad van Vrede, Recht en POPMUZIEK."