Vrijdag 27 september 2024
Aanvang: 20:00

ORDR! + Future Hearts




Entree: Gratis
Locatie: Radarcafé

ORDR! (22:00)

ORDR! is een indie rockband uit Pijnacker/Delft. De pakkende gitaarrock van het viertal haalt inspiratie uit bands als The Strokes, Interpol en The War on Drugs.

In het begin van 2020 bracht ORDR! zijn eerste drienummerige EP uit, genaamd 'Back to the Start'. Later dat jaar bracht de band het kerstnummer 'Merry Christmas (I Hate You)' uit. In 2022 bracht ORDR! twee singles uit, 'the Other Side' en 'Right Direction'. Voor deze nummers nam de band de achtergrondtracks op in een live setting, waarbij ze later gitaren en zang overdubden in aanvullende sessies.

In september 2023 bracht de band de single 'Hall of Fame' uit. Een nummer dat de controversiële acties van de voormalige (en toekomstige?) leider van de moderne wereld verkent. Het nummer bereikte de eerste plaats in de Free40-indie-hitlijst in Nederland in oktober 2023.

Instagram
Facebook
Spotify
YouTube

Future Hearts (21:00)

Future Hearts! De 4-koppige band met leden die hun sporen allemaal hebben verdiend in diverse haagse bands en projecten, staat op het punt hun nieuwe EP te releasen. Eigenlijk volgt deze vrij kort op hun langspeler Hourglass uit begin ‘23, maar sinds het vertrek van gitarist/multinstrumentalist Gijsbert Diteweg zijn de Future Hearts op zoek naar een manier om de songs zonder orgeltjes en pedalsteel te brengen. De oplossing? Puntigere, snellere songs met meer gitaar. Ook het oude werk krijgt een kleine make-over in 4-mans bezetting.

BAND:

Mark Bubberman: Bass
Leo Gstrein: Zang, gitaar
Martijn Ruinard: Gitaar
Manfred Gstrein: Drums

Facebook
Spotify
YouTube