Zaterdag 7 september 2024
Aanvang: 20:00

Spotlight Festival: Haags Plagiaat




Entree: Gratis
Locatie: Radarcafé

Op vrijdag 6 september en zaterdag 7 september ontdek je op Spotlight Festival de cultuur van Den Haag 2024-2025. Dit wordt de tweede editie van het festival dat in 2023 in de plaats is gekomen van het UIT-Festival.

Tijdens het gratis festival kun je op een verrassende manier kennismaken met het uitgebreide culturele aanbod van Den Haag: of het nu gaat om muziek, dans, theater, comedy, film of festivals. Verspreid over de hele stad zetten podia en theaters hun programma voor het komende jaar in de spotlight voor jou!

Kom langs voor sneakpreviews van alle artiesten en podia die je komend jaar kunt gaan zien. Ontdek welke voorstellingen je niet wilt missen of waar je zelf in je vrije tijd muziek, dans of andere kunst kunt maken! Tijdens het festival kun je ook met korting tickets voor het nieuwe seizoen kopen bij verschillende deelnemers.

Op de tweede dag van Spotlight speelt Haags Plagiaat in het Radarcafé

Haags Plagiaat (21:00)

In één avond een feestje bouwen op Goldband, Prins S en de Geit, Di-rect, Golden Earring, Anouk en Shocking Blue? Dat kan - met Haags Plagiaat! Wij zijn een tributeband die een ode brengt aan artiesten van Haagse bodem.

Wij spelen hun legendarische nummers met ons eigen rock-sausje! We garanderen een avond om niet snel meer te vergeten.

Dus gooi je haren los, trek je leren jasje aan (of uit ;)) want dit wordt een avond rocken op z'n Haags!

Instagram
Facebook
YouTube