Vrijdag 28 oktober 2022
Aanvang: 21:00

Muffdriver + Hormones



Entree: Gratis
Locatie: Radarcafé

MUFFDRIVER

Denk je aan lange haren, leren jassen, Brullende motoren en whisky dan denk je aan MUFFDRIVER! De band brengt de grootste klassiekers en de mooiste verborgen parels van de hardrock op 28 oktober naar het Radarcafe.

Verwacht nummers van: Nashville Pussy, Volbeat, Danko Jones, Buckcherry, Five Horse Johnson, Peter Pan Speedrock, Supersuckers, Clutch, Cadillac Three, Black Stone Cherry, Eagles Of Death Metal, The Atomic Bitchwax, Triggerfinger, Backyard Babies, Electric Mary, The Ataris, The Bronx, Gluecifer, Godsmack en Foo Fighters.

HORMONES

Hormones is een originele Ramones Tribute band en staat voor het rauwe geluid uit de eerste generatie Punkrock scene. 1 2 3 4 ; Hey Ho Let's go en gaan!

De bandleden zijn veteranen en hebben al een bewezen staat van dienst en staan garant voor de onvervalste energie van de punkrock uit de beginjaren. De aanstekelijke nummers en de pure performance is een feest der herkenning voor fans van de Ramones, maar ook voor iedereen die van een stevig stukje muziek houdt. Hou de evenementenkalender in de gaten en zorg er voor dat je deze Classic Punkrock experience niet mist!