Zondag 9 oktober 2022
Aanvang: 19:00

Haagse Popweek Pre Party met o.a. Polarized & Giovanna's zoo



Entree: Gratis
Locatie: Radarcafé

Als voorbereiding op de Haagse Popweek organiseert popradar een pre-party waar de gelikte popacts worden ingeruild voor een volgepakt programma aan noise, indie en alternative. 

Giovanna's Zoo - GEANNULEERD WEGENS ZIEKTE

Staat ze nou helemaal alleen op het podium? Dat klopt! Giovanna's Zoo is een one woman band wie haar inspiratie put uit de beeldende kunst. Haar sound is een mix van pop, rock, art, en een vleugje cabaret.

Life Savings 20:00 - 20:30

Dit Haagse noise trio heeft in 2020 hun sound omgegooid toen ze op het album The Remote gingen experimenteren met meer heavy rock invloeden. Uitgebracht in het midden van de pandemie is het nu eindelijk tijd voor Life Savings om de nieuwe nummers naar het podium te brengen.

Don Aman 20:45 - 21:30

Hailing from way down south, is Don Aman een vreemde vogel met schubben die sinds 2013 door de stormachtige lucht van Frankrijk zwerft. De Franse band maakt kleurrijke liedjes en subtiele melodieën met vleugjes noise, pop en volksmuziek. Eenvoudig ja, maar nooit op de makkelijkste manier.

Polarized 21:45 - 22:30

Polarized houdt van structurele chaos. Dit noise rock trio bestaande uit ex-leden van o.a. Fine China Superbone, Droppings, Organisms, Soft Posh & Black Door Mine zijn oudgedienden in de Haagse Muziekscene. Geïnspireerd door bands als Sonic Youth, Unwound en Metz combineert Polarized melodie met schurende noisy gitaren ondersteund door een voortdenderende ritmesectie.

Doors: 19:00
Entree: Gratis