Reserveer je oefenruimte online!

Repetitie ruimtes

Info

Repeteren in Den Haag vanaf 10 euro

Ons popcentrum is met maar liefst 20 studio's in alle soorten en maten het grootste oefenruimtecentrum van Den Haag. Onze repetitieruimtes zijn volledig ingericht met een zanginstallatie en met of zonder complete backline. Losse apparatuur zoals een drumkit, gitaar- en basamps, keyboardversterking en PA-systemen verhuren we ook. Elke bezetting is mogelijk, of je nu een eenmansband bent of met een compleet orkest de studio in wil. Repeteren is maatwerk voor ons. Kom je er niet uit of heb je specifieke wensen? Bel naar 088-0241400 of stuur een mailtje: oefenruimte@popradar.nl.

Je repeteert al vanaf 10 euro met complete backline voor 4 uur, maar per uur huren is ook mogelijk. Onze basic studio's zijn 24 tot 40 m2. Ook beschikken we over wat luxere studio's met een pro backline die 24/7 beschikbaar zijn. We hebben een grote oefenruimte van 70m2, uitgerust met een complete backline, PA en een lichtset met 16 LED PAR spots met ophangsysteem waarin ruimte is voor extra apparatuur.

Meer informatie vind je in onze tarievenlijst.

Repeteren via contract
Als je regelmatig bij ons repeteert, kun je een contract afsluiten voor een vaste ruimte op een vast dagdeel in de week. Indien beschikbaar kun je daarbij een opbergkast huren. Lukt het je na een optreden niet om je apparatuur op tijd terug te brengen? Wij hebben een wisselberging voor je waar je 24/7 bij kunt. Je sluit een contract voor minimaal een kwartaal af. De contracttarieven vind je hier. Mail voor meer informatie naar oefenruimte@popradar.nl.

Openingstijden
Je kunt bij ons 7 dagen in de week (ma t/m zo) van 14:00 tot 23:00 terecht voor het huren van een oefenruimte.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je onze ruimtes graag een keer komen bekijken? Kom gerust langs, de deur aan de Burgemeester Hovylaan 12 staat altijd voor je open.

Reserveer hier je oefenruimte online!

Tarieven

Hier kun je een uitgebreide tarievenlijst downloaden.

Heb je een Ooievaarspas?
Dan krijg je doordeweeks 's middags en zaterdag de gehele dag 50% korting.

Maandag t/m vrijdag overdag
Per 4 uur, met complete backline: vanaf €10,25
Zaterdag
Per 4 uur
Met complete backline: vanaf €16,50
Met zanginstallatie: vanaf €11,25
Leeg: vanaf €8,75

Radar Special!

Goedkoop repeteren overdag? Dat kan! Je betaalt eenmalig €50 borg. Met je persoonsgebonden Radar Special pasje repeteer je doordeweeks van 14.00 tot 18.00u voor €15. Ben je onder de 21? Dan betaal je slechts een tientje! Van tevoren reserveren doe je via ons reserveringssysteem. Vermeld erbij dat je een Radar Pas hebt.

Een Radar Special pas kun je aanvragen aan de balie bij de dienstdoende beheerder of stuur ons een mailtje met je naam, geboortedatum en pasfoto.

Let op: bij het eenmalig huren van een repetitieruimte met apparatuur betaal je €50 borg aan de balie.

Radar Cafe

De deur van het Radar Cafe staat met uitzondering van zondag iedere dag voor je open, ook als je niet bij ons repeteert. Kom gezellig een speciaalbiertje drinken of nieuw talent ontdekken. Het Radar Cafe is een opstappodium voor Haagse acts in ieder genre. Soms organiseren we een thema- of dansavond. Het programma van het Radar Cafe vind je op de homepage.

Zelf een keer spelen op ons podium of heb je een vet idee voor een nieuwe avond? Stuur een mailtje met je idee of biografie, een goede foto en links naar tijs@popradar.nl.

Audio specs Radar Cafe
Stageplan Radar Cafe

Openingstijden
Ma t/m do: 19:00 – 01:00
Vr t/m za: 19:00 - 02:00
Zo: Gesloten

Feestdagen/gewijzigde openingstijden
Donderdag 5 december 2019 - gesloten
Woensdag 25 december 2019 (1e Kerstdag) - gesloten
Donderdag 26 december 2019 (2e Kerstdag) - gesloten
Dinsdag 31 december 2019 (Oudjaarsdag) - gesloten
Radar Zaal

De Radar Zaal heeft een capaciteit van ruim 200 bezoekers. Je huurt hem voor bijvoorbeeld repetities, buurtactiviteiten of een feestje. Maar het is ook mogelijk om er een bandavond te organiseren. Je kunt altijd bij ons langskomen om de zaal even te bekijken. Wil je meer informatie over de tarieven en mogelijkheden? Stuur een mailtje naar radarzaal@popradar.nl.

De Gitarendokter

Gitaar stuk gemept op het podium?! Geen paniek! Meet Kees Schraven, de enige echte Gitarendokter. Bij Kees kun je terecht voor gratis advies over je (bas)gitaar, versterkers, pedalen of microfoons. Met een beetje geluk fixt 'ie het ook nog voor je. Hij brengt daarbij alleen materiaalkosten in rekening.

Je vindt hem om de week op dinsdag vanaf 19.00 uur in de werkplaats op de eerste verdieping (trap bij de ingang op en meteen rechts).

De volgende spreekuren zijn ingepland op:
- dinsdag 1 oktober 2019
- dinsdag 15 oktober 2019
- dinsdag 29 oktober 2019
- dinsdag 12 november 2019
- dinsdag 26 november 2019
- dinsdag 10 december 2019
- dinsdag 24 december 2019

HollandSpoorStudios

Al bijna 30 jaar bruist het van de creativiteit op onze zolder. Hier vind je namelijk HollandSpoorStudios! In deze professionele opnamestudio kun je terecht voor opnames, mix en mastering. HollandSpoorStudios is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bekende springplank voor bands en artiesten.

HollandSpoorStudios... serious about your next recording!

Meer info? Kijk op de website of stuur een mailtje naar info@hollandspoorstudios.com. Bellen kan ook: 070-3911704.