Verhuur

Verhuur op maat

Bij Popradar Den Haag kun je ook terecht voor het huren van diverse ruimtes op maat. Bijvoorbeeld voor vergaderingen, bedrijfsuitjes, workshops, danslessen en meer. Neem voor informatie of het bespreken van de mogelijkheden contact op met verhuur@popradar.nl.

Oefenruimtes

Flexibele oefenruimtes in Den Haag

Ons popcentrum is met maar liefst 20 studio's in alle soorten en maten het grootste oefenruimtecentrum van Den Haag. Onze repetitieruimtes zijn volledig ingericht met een zanginstallatie en optioneel met complete backline. Losse apparatuur zoals een drumkit, gitaar- en basamps, keyboardversterking en PA-systemen verhuren we ook. Elke bezetting is mogelijk, of je nu een eenmansband bent of met een compleet orkest de studio in wil. Repeteren is maatwerk voor ons. Kom je er niet uit of heb je specifieke wensen? Bel naar 088-0241400 of stuur een mailtje: verhuur@popradar.nl.

Onze elf basic studio's zijn 24 tot 40 m2. Ook beschikken we over twee luxe studio's met een pro backline. We hebben een grote oefenruimte van 70m2, uitgerust met een complete backline, PA en een lichtset met 16 LED PAR spots met ophangsysteem waarin ruimte is voor extra apparatuur.

Repeteren via contract
Als je regelmatig bij ons repeteert, kun je een contract afsluiten voor een vaste ruimte op een vast dagdeel in de week. Indien beschikbaar kun je daarbij een opbergkast huren. Lukt het je na een optreden niet om je apparatuur op tijd terug te brengen? Wij hebben een wisselberging voor je waar je 24/7 bij kunt. Je sluit een contract voor minimaal een kwartaal af. Mail voor de tarieven en voor meer informatie naar verhuur@popradar.nl.

Openingstijden
Je kunt bij ons 7 dagen in de week (ma t/m zo) van 12:00 tot 00:00 terecht voor het huren van een oefenruimte.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je onze ruimtes graag een keer komen bekijken? Je kan altijd mailen naar verhuur@popradar.nl om een afspraak te maken voor een rondleiding.

Tarieven oefenruimtes

Je kunt bij ons 7 dagen in de week (ma t/m zo) van 12:00 tot 00:00 terecht voor het huren van een oefenruimte. Voor de actuele tarieven kunt u een mail sturen naar verhuur@popradar.nl.

Let op: bij het eenmalig huren van een repetitieruimte met apparatuur betaal je €50 borg aan de balie.

Heb je een Ooievaarspas? 

Dan krijg je doordeweeks in de middag en op zaterdagen de hele dag 50% korting.Radarcafé

We verwelkomen je graag in het Radarcafé

De deur van het Radarcafé staat met uitzondering van zondag iedere dag voor je open, ook als je niet bij ons repeteert. Kom gezellig een speciaalbiertje drinken of nieuw talent ontdekken. Het Radarcafé is een opstappodium voor Haagse acts in ieder genre. Soms organiseren we een thema- of dansavond. Het programma van het Radarcafé vind je op de homepage.

Zelf een keer spelen op ons podium of heb je een vet idee voor een nieuwe avond? Stuur een mailtje met je idee of biografie, een goede foto en links naar tijs@popradar.nl.

Openingstijden Radarcafé
Ma t/m do: 18:00 – 22:00
Vr t/m za: 18:00 - 22:00
Zo: Gesloten

Audio specs Radar Cafe
Stageplan Radar Cafe


Radar Zaal

De Radar Zaal heeft een capaciteit van ruim 200 bezoekers. Je huurt hem voor bijvoorbeeld repetities, buurtactiviteiten of een feestje. Maar het is ook mogelijk om er een bandavond te organiseren. Je bent doordeweeks vanaf 13:00 uur welkom om de zaal even te bekijken. Wil je meer informatie over de tarieven en mogelijkheden? Stuur een mailtje naar verhuur@popradar.nl.

Ondertussen in Popradar

Ondertussen in Popradar: Ron Toet van De Zwiebels

In deze rubriek belichten we een band, act, muziekdocent, organisatie of ander bekend figuur vanuit de oefenruimte van ons historisch pand in Loosduinen. Van Djembé groep tot yoga docent, van metal band tot DJ. Zij geven je een kijkje achter de schermen van hun repetitie of workshop. Wat maakt zo’n workshop nou geslaagd? En hoe hou je het gezellig als je als band al meer dan 15 jaar samen speelt?

Ondertussen in Popradar: Tjebbe Borggreve van Bandsessies

In deze rubriek belichten we een band, act, muziekdocent, organisatie of ander bekend figuur vanuit de oefenruimte van ons historisch pand in Loosduinen. Van Djembé groep tot yoga docent, van metal band tot DJ. Zij geven je een kijkje achter de schermen van hun repetitie of workshop. Wat maakt zo’n workshop nou geslaagd? En hoe hou je het gezellig als je als band al meer dan 15 jaar samen speelt? Loosduinen. Van djembé-groep tot yogadocent, van metalband tot DJ. Zij geven je een kijkje achter de schermen van hun repetitie of workshop. Wat maakt zo’n workshop nou geslaagd? En hoe houd je het gezellig als je als band al meer dan 15 jaar samen speelt? tot yoga docent, van metal band tot DJ. Zij geven je een kijkje achter de schermen van hun repetitie of workshop. Wat maakt zo’n workshop nou geslaagd? En hoe hou je het gezellig als je als band al meer dan 15 jaar samen speelt?

Ondertussen in Popradar: Wouter Mol van Siena

In deze rubriek belichten we een band, act, muziekdocent, organisatie of ander bekend figuur vanuit de oefenruimte van ons historisch pand in Loosduinen. Van Djembé groep tot yoga docent, van metal band tot DJ. Zij geven je een kijkje achter de schermen van hun repetitie of workshop. Wat maakt zo’n workshop nou geslaagd? En hoe hou je het gezellig als je als band al meer dan 15 jaar samen speelt?

Ondertussen in Popradar: Jonas Nieuwenbroek

Tweewekelijks belichten we een band, act, muziekdocent of ander bekend figuur vanuit de oefenruimte van ons historisch pand in Loosduinen. Van Djembé groep tot yoga docent, van metal band tot DJ. Zij nemen je mee in de oefenruimte en geven je een kijkje achter de schermen van hun repetitie.