Verhuur

Oefenruimtes

Wij zijn sinds 2 juni (deels) weer open!

Je kunt weer bij ons repeteren, yes! Dit kan alleen onder strikte voorwaarden en met inachtneming van het protocol, deze lees je hier. Lees het document echt goed door voordat je reserveert, want de maatregelen brengen een aantal beperkingen met zich mee die voor alle gebruikers en personeelsleden gelden. Je kunt bijvoorbeeld geen microfoons en kabels van ons gebruiken (neem deze zelf mee), een oefenruimte mag maximaal 5 personen bevatten (sommige minder, geen enkele meer) er mag maximaal 1 vocalist per band repeteren (ook geen backing vocals) en je moet een repetitie minimaal 24 uur van tevoren reserveren

Er zijn drie tijdslots per dag beschikbaar van ieder drie uur: 14:00 - 17:00, 18:00 - 21:00 en 21:00 - 00:00. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om drankjes te bestellen in de bar of bij de beheerder.

Je kunt contact met ons opnemen voor (vragen over) een reservering via info@popradar.nl of 088-0241400. 

Repeteren in Den Haag vanaf 10 euro

Ons popcentrum is met maar liefst 20 studio's in alle soorten en maten het grootste oefenruimtecentrum van Den Haag. Onze repetitieruimtes zijn volledig ingericht met een zanginstallatie en met of zonder complete backline. Losse apparatuur zoals een drumkit, gitaar- en basamps, keyboardversterking en PA-systemen verhuren we ook. Elke bezetting is mogelijk, of je nu een eenmansband bent of met een compleet orkest de studio in wil. Repeteren is maatwerk voor ons. Kom je er niet uit of heb je specifieke wensen? Bel naar 088-0241400 of stuur een mailtje: info@popradar.nl.

Je repeteert al vanaf 10 euro met complete backline voor 3 uur, maar per uur huren is ook mogelijk. Onze basic studio's zijn 24 tot 40 m2. Ook beschikken we over wat luxere studio's met een pro backline die 24/7 beschikbaar zijn. We hebben een grote oefenruimte van 70m2, uitgerust met een complete backline, PA en een lichtset met 16 LED PAR spots met ophangsysteem waarin ruimte is voor extra apparatuur.

Repeteren via contract
Als je regelmatig bij ons repeteert, kun je een contract afsluiten voor een vaste ruimte op een vast dagdeel in de week. Indien beschikbaar kun je daarbij een opbergkast huren. Lukt het je na een optreden niet om je apparatuur op tijd terug te brengen? Wij hebben een wisselberging voor je waar je 24/7 bij kunt. Je sluit een contract voor minimaal een kwartaal af. De contracttarieven vind je hier. Mail voor meer informatie naar info@popradar.nl.

Openingstijden
Je kunt bij ons 7 dagen in de week (ma t/m zo) van 14:00 tot 23:00 terecht voor het huren van een oefenruimte.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je onze ruimtes graag een keer komen bekijken? Kom gerust langs, de deur aan de Burgemeester Hovylaan 12 staat altijd voor je open.

Tarieven oefenruimtes

NB: in verband met de corona maatregelen zijn onze repetitietijden momenteel aangepast naar 3 uur per sessie. Lees voordat je een ruimte huurt eerst het protocol goed door.

Maandag t/m vrijdag
Per 3 uur met complete backline.
Voor de actuele tarieven kunt u een mail sturen naar verhuur@popradar.nl.

Zaterdag
Per 3 uur leeg.
Per 3 uur met zanginstallatie.
Per 3 uur met complete backline.
Voor de actuele tarieven kunt u een mail sturen naar verhuur@popradar.nl.


Let op: bij het eenmalig huren van een repetitieruimte met apparatuur betaal je €50 borg aan de balie.

Heb je een Ooievaarspas? 

Dan krijg je doordeweeks in de middag en op zaterdagen de hele dag 50% korting.
Radar Cafe

NB: Het Radar Café is tijdelijk gesloten in verband met coronamaatregelen. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om drankjes te bestellen in de bar of bij de beheerder.

De deur van het Radar Café staat met uitzondering van zondag iedere dag voor je open, ook als je niet bij ons repeteert. Kom gezellig een speciaalbiertje drinken of nieuw talent ontdekken. Het Radar Cafe is een opstappodium voor Haagse acts in ieder genre. Soms organiseren we een thema- of dansavond. Het programma van het Radar Cafe vind je op de homepage.

Zelf een keer spelen op ons podium of heb je een vet idee voor een nieuwe avond? Stuur een mailtje met je idee of biografie, een goede foto en links naar tijs@popradar.nl.

Audio specs Radar Cafe
Stageplan Radar Cafe

Openingstijden Radar Cafe
Ma t/m do: 19:00 – 01:00
Vr t/m za: 19:00 - 02:00
Zo: Gesloten
Radar Zaal

De Radar Zaal heeft een capaciteit van ruim 200 bezoekers. Je huurt hem voor bijvoorbeeld repetities, buurtactiviteiten of een feestje. Maar het is ook mogelijk om er een bandavond te organiseren. Je bent doordeweeks vanaf 13:00 uur welkom om de zaal even te bekijken. Wil je meer informatie over de tarieven en mogelijkheden? Stuur een mailtje naar radarzaal@popradar.nl.

Verhuur op maat

Bij Popradar Den Haag kun je ook terecht voor het huren van diverse ruimtes op maat. Bijvoorbeeld voor vergaderingen, bedrijfsuitjes, workshops, danslessen en meer. Neem voor informatie of het bespreken van de mogelijkheden contact op met layla@popradar.nl.