Donderdag 27 januari 2022
Aanvang: 19:30

Drop It Like It's Hot | Livestream DemopitchEntree: Gratis
Locatie: Popradar Music Support Facebookpagina

Een nieuw jaar vraagt om een nieuwe Drop it Like It's Hot! Donderdag 27 januari krijg je passende feedback op jouw track van het neusje van de zalm uit de muziekindustrie.

Drop it Like It’s Hot is de plek om nieuwe artiesten te ontdekken, verse songs te checken en de wijsheden van het panel tot je te nemen. Kijk op donderdag 27 januari mee met de livestream via de Popradar Music Support Facebook pagina! De panelleden worden hieronder bekend gemaakt: 

Coen Witteveen - Producer, muzikant & adviseur bij Fonds Podiumkunsten
Coen Witteveen, of eigenlijk Coenraad Martijn Witteveen, is een creatieve duizendpoot. Hij maakt muziek met verschillende artiesten zoals Typhoon, Matt Simons, Plastik.Soldiers en nog vele anderen. Daarnaast produceert en componeert hij muziek vanuit zijn eigen studio in Amersfoort. 

Coen voelt een grote drang om kunst en cultuur de maatschappij én het onderwijs in te brengen, letterlijk. Daarom is hij ook adviseur bij Fonds Podiumkunsten, en directeur bij cultuurpodium 


Shiwa Safari - Senior Marketing Project manager bij Top Notch / Noah's Ark
Shiwa is een ervaren marketeer met een enorme passie voor muziek en entertainment. Ze begon bij Red Bull op de culture afdeling, waar ze zich bezighield met de marketing van Red Bull Music Academy en de Red Bull studio's.

Alles kwam samen toen ze bij Sony Music Entertainment in 2019 als projectmanager begon waar ze verantwoordelijk was voor de marketing van verschillende internationale en lokale artiesten, van Alicia Keys tot Martin Garrix

Na 2.5 jaar bij Sony Music besloot ze om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Top Notch / Noah's Ark als Senior Marketing Project Manager. Hier begeleidt ze op dit moment de grootste Nederlandse hiphop artiesten met hun releases, creatieve campagnes en marketing.

Jermaine Berkhoudt (MC JR) - Muzikant, MC, spoken word artiest
Dat de Rotterdamse MC JR zich laat leiden door het motto #DoeDingen kun je wel zien aan zijn cv: Jermaine is actief als MC, presentator, programmeur, spoken word artiest en docent. Op muzikaal vlak ontwikkelde hij zich als rapper onder het indie label VanIeder1, als frontman van Funky Organizers en de helft van MC JR & Th'Acquisition. Als MC rockt hij de grote podia van festivals als Lowlands, Woohah, Mysteryland en meer. Daarnaast verdiept hij zich in voice-over werk en engineering & sounddesign.

Wil je meedoen met je eigen track en je voordeel halen uit de tips van de panelleden? Mail dan je demo dan naar musicsupport@popradar.nl