Woensdag 20 oktober 2021
Aanvang: 21:00

LeaderLemming Night: PITCH BLOND + POLARIZEDEntree: 6 euro - tickets
Locatie: The Grey Space in the Middle

LeaderLemming is back alive! Elke maand neemt dit collectief de kelder van The Grey Space in the Middle over en zo ook tijdens de Haagse Popweek 2021. Waarom? Omdat ze een plek nodig hebben om hun obscene en ongeziene bands en acts te laten florereren. Komt dat zien!

Bands van de avond: 

PITCH BLOND

Wat gebeurt er als je drie dinosaurussen een jaartje opsluit tijdens een pandemie? Ze gaan hevig verlangen naar de tijd dat ze nog elke week knoepertje hard stonden te spelen op een podium. Het is inmiddels precies 10 jaar geleden dat Pitch Blond als één van drie bands werd verkozen de stad Den Haag muzikaal te vertegenwoordigen op het SXSW festival in Austin TX. En juist nu meer dan ooit heeft de band zin om weer samen te spelen en op te treden met hun gruizige rockdeuntjes. Motto: Hard! En dat is wat het wordt! Unchain the heart, terug naar waar het allemaal begon, de Haagse Popweek.

POLARIZED

Polarized houdt van structurele chaos.
Dit trio bestaande uit (ex-)leden van o.a. Droppings, Murw, Soft Posh & Black Door Mine zijn oudgedienden in de “muziek scene” van Den Haag. Geïnspireerd door bands als Sonic Youth, Unwound, Blonde Redhead, The Lapse en Metz combineert Polarized melodie met schurende noisy gitaren ondersteund door een voortdenderende ritmesectie. 


Vind alles wat je moet weten over een bezoek aan dit event hier.