Vrijdag 22 oktober 2021
Aanvang: 19:00

Orisun Studio Launch EventEntree: €9.20 – €53.62 - tickets
Locatie: The Grey Space in the Middle

We zijn verheugd je uit te nodigen voor de officiële lancering van Orisun Studio, die plaatsvindt op 22 oktober, van 19:00 uur tot middernacht, in The Grey Space in the Middle in Den Haag.

Het programma van de avond bestaat uit drie elementen: ten eerste presenteren we onze nieuwste productie 'Third Culture', geïnitieerd door Yasmien B. Dit is een videoserie die multiculturele perspectieven van verschillende groepen binnen de diaspora belicht, maar die grenzen verleggen door hun eigen nieuwe werelden. 

Ten tweede presenteren we een video-installatie met onze serie 'Homegrown' - ons multidisciplinaire visuele platform voor opkomend talent in muziek, design en kunst. Ook lanceren we onze gloednieuwe website en webshop!

Naast dj-sets en drankjes kunnen gasten genieten van onze pop-uptentoonstelling met vintage designstukken van Hit & Run Vintage Store, stilistisch gecombineerd met artwork en mode gemaakt door alumni van de Royal Academy of Art. Afsluitend met een legendarische afterparty!

Tijdens deze samengestelde avond, doordrenkt met verhalen, design, muziek en kunst, willen we je graag verwelkomen om samen met ons lokaal opkomend talent te vieren - een missie waaraan Orisun Studio zeer toegewijd is.