Maandag 18 oktober 2021
Aanvang: 19:30

Workshop Songwriting: MAXINE
Entree: 7,50 - tickets
Locatie: Popradar Den Haag

Workshop Songwriting door MAXINE

Maxine schrijft op dit moment voor Maan, Roxeanne Hazes, Edsilia Rombley, Kenny B, Ronnie Flex, Pommelien Thijssen, Son Mieux, Emma Heesters, Famke Louise, etc en ze schrijft songs voor reclame (Hunkemöller 2019 zomer campagne) en zingt jingles in voor Radio 538.

Nadat ze haar opleiding in Zweden heeft afgerond, werd Maxine aangenomen op het conservatorium van Rotterdam, Codarts. Daar studeerde ze de richting songwriting en is zij cum laude afgestudeerd in 2021. In haar eerste jaar van het conservatorium tekende zij haar eerste publishing contract bij Warner Chappell Music en momenteel zit ze bij BMG publishing. Haar Management is Dune Management en haar boeker is Agents After All.

MAXINE is een verfrissende uitzondering in een muziekscene waarin veel jonge zangers en zangeressen hun hits door anderen laten schrijven. Ze bedenkt haar eigen composities en zingt die bovendien zelf prachtig in. Ze zal het voorlopig allebei blijven doen. “Ik hoef gelukkig niet te kiezen. Zowel het zingen als het delen van mijn verhaal in songs vind ik allebei heel inspirerend. Het blijft magisch om de studio in te gaan met niet meer dan een idee, en er aan het eind van de dag weer uit te komen met een complete song. Dat vind ik zó vet.”

Bestel nu je ticket. Er is beperkt plek!