Vrijdag 8 oktober 2021
Aanvang: 21:00

Radar Café: Brians Garage + TimebombEntree:
Locatie: Popradar

Vrijdag 8 oktober staat in het Radar Café van Popradar in Den Haag, niemand minder dan Brians Garage en Timebomb! Iedereen is welkom en de toegang is gratis

Brians Garage
Een rauwe Haagse garage rockband die zich niks aantrekt van conventies. Hun enige doel is het schrijven van nummers waar ze zelf in geloven. Genre betekent niks voor deze jongens, ze slaan je om de oren met harde rock songs maar kunnen je ook laten wegdromen met soulvolle melancholische melodieën.

Timebomb 
Geïnspireerd door bands als blink-182 en All Time Low is Timebomb nu druk bezig met het schrijven en opnemen van eigen werk. Deze nummers in combinatie met enkele rock classics staan garant voor energieke optredens waarbij het publiek niet stil kan blijven staan.

Let op: De bezoekers van het Radarcafé hebben een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die ze in de CoronaCheckApp moeten laten zien of ze kunnen een print maken via CoronaCheck.nl. Deze dien je in combinatie met je legitimatiebewijs te kunnen laten zien bij de ingang van het café. Kijk op de rijksoverheid site voor meer info. Let op: Het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.