Vrijdag 30 juli 2021
Aanvang: 16:00

Popradar Recordings: Hermes Barzelini




Entree: Gratis
Locatie: Youtube, Facebook & Instagram

De hele zomer door zenden wij knallende live video’s uit met de Popradar Recordings 2021 van lokaal talent. Sluit je stranddag relaxed af door nieuwe artiesten te ontdekken terwijl de aftersun van je afdruipt.

Tien acts doken de HollandSpoorStudios in en wij legden hun shows vast op beeld. Van snoeiharde gitaren en groovende songs tot dikke beats en emotionele ballads. Alles komt aan bod.

Dus zet jezelf op aanwezig en swing de zomer door met de Popradar Recordings 2021. We zenden elke week een nieuwe act uit via Facebook, Instagram en Youtube. Hou onze socials in de gaten voor de line up. Speciale dank gaat uit naar HollandSpoorStudio's en het VSB Fonds voor het mogelijk maken van dit event.

30 juli - Hermes Barzelini 

We hebben hem tijdens de afgelopen Haagse Popnacht, waar hij met zijn videoclip van de song “Acceptatie” genomineerd was voor “Beste Video”, al mogen zien vlammen: Hermes Barzelini. Hermes is een opkomende rapper uit de Haagse Schilderswijk/Transvaal. Hij neemt je mee in zijn wereld via een storytelling flow in combinatie met directe bars. Ooit begon hij met rappen in het Musicon en ging hij als MC en producer door het leven. Nu bouwt hij met zijn TrapHop aan zijn eigen carrière met als doel om andere te inspireren om het beste uit uit zichzelf te halen en de scene een ander geluid te geven.