Woensdag 9 juni 2021
Aanvang: 19:30

Drop It Like It's Hot | Livestream Demopitch



Entree:
Locatie: Popradar Music Support FB page

Bij Drop It Like It's Hot kun je iedere maand jouw song pitchen bij de crème de la crème van de Nederlandse muziekindustrie bestaande uit professionele artiesten, producers, radio dj's, songwriters, programmeurs en labels. Drop it Like It’s Hot is de plek om nieuwe artiesten te ontdekken, verse songs te checken en de wijsheden van het panel tot je te nemen. Kijk op 9 juni om 19:30 mee met de livestream via de Popradar Music Support Facebook pagina.

Wil je dat jouw opname wordt besproken?

Meedoen met je track? Dat doe je door je demo en EPK te mailen naar musicsupport@popradar.nl. We koppelen je aan de sessie waarin je track het beste past.

Het panel bestaat dit keer uit: 

PollyAnna - Songwriter
PollyAnna (Britt Pols voor intimi) is een Nederlandse songwriter met een stapel internationale hits op haar naam waar je stil van wordt. Zo zong en schreef ze mee aan Hardwell & Mike Williams’s #1 streaming song ‘I’m Not Sorry', aan ‘Blame You’, voor Paris Hilton en de recente K-pop hit Atlantis van Shinee. 

In 2020 werd haar werk 270 miljoen(!) keer gestreamed. Als artiest speelde ze haar eigen werk op festivals als The Great Escape, Pinkpop en Parkpop.

Charlot Henzen - Glonbal Sync Manager (Kartel Music Group) 
Charlot Henzen is Global Sync Manager bij Kartel Music Group in Londen, waar ze verantwoordelijk is voor het plaatsen van songs van independent artiesten in reclames, films, TV-series en games. In het verleden werkte ze bij Soundscape Music, Cloud 9 Music en Downtown Music Benelux. 

Als tiener rolde ze de industrie in met haar voormalige band I Kissed Charles, en brengt tegenwoordig onder de naam charly haze muziek uit. Met de combinatie van eigen muzikale ervaring en business perspectief staat ze klaar om opkomend talent van feedback te voorzien!

David Koster - A&R Manager (Virgin Music Benelux) 
David Koster is A&R Manager bij Virgin Music Benelux. Dit label brengt muziek uit van o.a. Tame Impala, Tom Misch, Aitch, Denzel Curry en Mac DeMarco. In de Benelux heeft Virgin ook een mooie lokale stal met o.a. Chef'Special, De Staat, Tamino en Selah Sue. Van 2010 tot 2019 was David werkzaam bij Top Notch