Woensdag 31 maart 2021
Aanvang: 19:30

Drop It Like It's Hot | Live-stream
Entree: Gratis
Locatie:

Nieuw seizoen, nieuwe kansen: Drop It Like It’s Hot gaat weer van start met een reeks demopanels! Hier kun je iedere maand jouw song pitchen bij de crème de la crème van de Nederlandse muziekindustrie bestaande uit professionele artiesten, producers, radio dj's, songwriters, programmeurs en labels. Drop it Like It’s Hot is de plek om nieuwe artiesten te ontdekken, verse songs te checken en de wijsheden van het panel tot je te nemen. Kijk op 31 maart om 19:30 mee met de livestream via de Popradar Music Support Facebook pagina ons Youtube account.

Het toppanel van de komende editie op 31 maart bestaat uit:
Robin Veldman (producer/artiest o.a. AVA NOVA, Steen, Pat Smith, Ted Beats)
• Froukje Bouma (manager o.a. S10 en Froukje)
Marta Belay (label manager Rotterdam Airlines)

Meedoen met jouw nummer? Dat doe je door je demo en EPK te mailen naar musicsupport@popradar.nl. We koppelen je aan de sessie waarin je nummer het beste past.

Robin Veldman (producer/artiest o.a. AVA NOVA, Steen, Pat Smith, Ted Beats)
Tracks maken, dat is wat Robin doet. Hits, met name. Elke dag, in zijn studio op de Haagse Binckhorst, alleen of bijvoorbeeld samen met Steen, Ava Nova, Willie Wartaal, Playground Zer0, Pat Smith, Caro Emerald of als Ted Beats. Heel soms zie je hem voorbij flitsen op zijn racefiets door het centrum, dan is hij onderweg naar de studio. Om hits te maken ja. 

Froukje Bouma (manager o.a. S10 en Froukje)
Froukje Bouma is artiestenmanager en eigenaar van MOTEL, waar ze onder andere het management van S10, Froukje en GIAN verzorgt. Ze begon haar carrière als festival producent in Noord-Nederland en werkte enkele jaren als artiestenmanager bij SPEC., waar ze Ronnie Flex, StukTV en Famke Louise managede.

Marta Belay (label manager Rotterdam Airlines)
Marta Belay is 28 jaar en is momenteel actief als Label Manager bij independent muziek label Rotterdam Airlines Music Group, het muzieklabel van onder andere Jairzinho, Young Ellens, DODO, Slyzz & E11even en nog veel breder assortiment aan artiesten. Marta heeft de studie Media, Informatie en Communicatie afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Na het afronden van de opleiding is ze onder ander werkzaam geweest bij diverse labels en Buma Stemra.