Reserveer je oefenruimte online!

28 september 2018
Aanvang: 20:00

Bonno Getz + Imagicial + MarlouEntree: gratis
Locatie: Radar Café

Imagicial
Rasgitarist Daan van den Bergh maakt experimentele soundscapes met synthesizer en gitaar. Gevoelig gespeeld, intens uitgevoerd en gecombineerd met speciaal ontwikkelde videobeelden voor een bijzondere, soms zweverige sfeer.

Marlou is de band rond zangeres, pianiste en songwriter Marlou Vriens. Met Pieter Danz (drums & percussie), Erwin Huigen (bas) en Jeroen Danz (gitaar) worden haar liedjes een muzikale reis van kleine persoonlijke verhalen.

Elk verhaal heeft zijn eigen sfeer en ziel en dat vraagt voor iedere song een eigen muzikale invulling."Marlou" is dan ook niet te vangen binnen een stijl. Zijzelf noemen het narrative soul; zie het als op muziek gezette zielenroerselen, samengebonden tot een persoonlijk narratief. En deze bundel van muzikale vertellingen wil "Marlou" graag delen.

Bonno Getz
Sterk beïnvloed door de gouden jaren zestig van de vorige eeuw, neemt Bonno Getz je mee in de verhalen van zijn nummers. Na jaren van pianoles begon de 19-jarige Bonno met gitaar en songwriting, en sindsdien weet hij een bijzondere mix van entertainment, cabaret, songwriting en een tikkeltje emotie naar zijn optredens mee te brengen.

Klik hier voor het Facebook Evenement