Zaterdag 28 november 2020
Aanvang: 19:00

Popradar Acoustics: Yvet Jody + Florian Wortel
Entree: Duo ticket: 10 euro - tickets
Locatie: Popradar Den Haag

Yvet Jody
Met een nieuwe lading liedjes zoekt singer-songwriter Yvet Jody de grenzen op van haar echte leven en de wereld die ze bewondert vanuit haar raam. Observaties die in haar tientallen notitieboekjes zijn opgepent vinden zo weer een weg naar haar gitaar. Ondanks dat ze zingt over hoe erg ze de winter haat, passen de poppy-folkliedjes het best bij deze regenachtige dagen.

Florian Wortel
Florian Wortel is een singer-songwriter gevestigd in Delft. De nummers die hij schrijft zijn een combinatie van folk, rock en blues. Hij haalt zijn inspiratie uit de werken van artiesten als Bruce Springsteen, Van Morrison, Tom Waits en David Bowie.

LET OP: Vanwege de corona maatregelen kunnen er alleen duo tickets gekocht worden voor de Popradar Acoustics. De tickets zijn 10 euro per duo. Vergeet niet met beide namen te reserveren. Tijdens dit evenement nemen we de recente RIVM richtlijnen strikt in acht. Vragen? Mail naar publiciteit@popradar.nl

De Popradar Acoustics zijn maandelijks terugkerende akoestische optredens in een kleine setting met een gelimiteerd aantal bezoekers in ons gloednieuwe Radar Café.