Zondag 18 oktober 2020
Aanvang: 15:00

Haagse Popweek opening: o, o, radioEntree: Gratis
Locatie: Grote Markt, Den Haag

O, o, wat cool! Volgende week zondag opent o, o, radio De Haagse Popweek 2020 met een extra lange vijftiende uitzending. Onze eigen Janneke Nijhuijs (The Indien/Smutfish), Conchitta Bottse (Paard) & Marco Bijsterbosch (Grote Markt en Sniester) draaien elk een uur lang hun favoriete Haagse tunes. Kom langs op de Grote Markt, of luister mee op ooradio.nl/live

In het eerste uur hoor je de muzikale parels uit de collectie van onze eigen Janneke Nijhuijs van Popradar, die we ook kennen als bassist bij The Indien, Demon Eyes en Smutfish, zangeres bij Thijs Boontjes én toetsenist bij Sophie Straat.

Daarna een uur Conchitta Bottse in de uitzending; als programmeur bij Paard is ze naast een deel van de concertprogrammering ook (mede)verantwoordelijk voor Green Garden Festival, Paard van Stal Festival en de Haagse Popweek. Daarnaast werkt ze samen met o.a. GUAP, 3VOOR12 en Popradar Den Haag.

Tot slot, de man, de mythe, de legende. zonder Marco Bijsterbosch was de Grote Markt, Den Haag niet je favoriete plek om een biertje te doen. Al die mooie feestjes en bizar goede optredens in de Ruiter waar je per ongeluk terecht komt zijn er (mede) dankzij hem. Én dan staat hij ook nog weleens op bijvoorbeeld de Zwarte Cross onder als vijftig procent van Motorkontje De Rock'n'Roll dansvloer.

o, o, radio staat op de grote markt dus je kunt gewoon langskomen! Of luister online mee op ooradio.nl/live.

o, o, radio is een online community radiostation voor den haag. we verzamelen de lievelingsmuziek van stad. elke zondag vragen we een haagse muziekliefhebber zijn of haar favoriete muziek mee te nemen