Woensdag 21 oktober 2020
Aanvang: 19:30

Drop It Like It's Hot demopitchEntree:
Locatie: Online

Tijdens de Drop It Like It's Hot demopitch kun je jouw song pitchen bij een panel van professionele artiesten, producers, radio dj's, songwriters, programmeurs, labels en ander pluimage uit de Nederlandse muziekscene. Dit alles gewoon vanuit je eigen huiskamer, waar je ook bent! Lees hieronder hoe je deelneemt met je track en tune Woensdagavond 21 oktober in via de Popradar Music Support Facebook pagina.

Jasja Offermans - Bassist & music producer
Jasja J. Offermans is een van het Conservatorium van Amsterdam afgestudeerde en licht eigenwijze bassiste van 28 jaar, geboren en getogen in onze hoofdstad. De laatste zes jaar rockte ze op het podium met haar vorige band Indian Askin, waarvoor ze eerder een Edison ontving in de categorie ‘Beste Nieuwkomer’ en op festivals stond zoals Pinkpop, Lowlands en Best Kept Secret. Zelfs de Ziggo Dome is geen onbekend terrein voor haar. 

Jasje heeft nog veel meer projecten in verschillende stijlen versterkt. Ze werkte onder andere samen met Nora Fischer & Lucky Fonz III, Bixby, The Rag Trade en Neva. Avontuurlijkheid is iets wat ze nastreeft in al haar projecten, dit verklaart gelijk het brede scala aan genres wat aan bod komt. Naast basspel kun je haar ook benaderen als je een live sound engineer nodig hebt, voor je studioproductie en stage- & tourmanagement, en zelfs als toetseniste. Tijdens de Haagse Popweek komt ze ons verblijden met gestructureerde feedback op jullie tracks tijdens Drop It Like It’s Hot.

Hendrik Jan Lovink - Medeoprichter Zwarte Cross & muzikant

Hendrik Jan Lovink is mede oprichter van één van de grootste festivals van Nederland: de Zwarte Cross. Wat begon als een illegale motorcross wedstrijd is in twee decennia uitgegroeid tot het grootste popevenement van de lage landen. Ook maakte hij twintig jaar lang furore met de rockband Jovink en de Voederbietels waarmee hij alle feesttenten van Nederland plat heeft gespeeld. Op dit moment is Hendrik Jan met name actief als componist en gitarist in de band Hilltop Howlers.

Nitzan Hoffmann - Music supervisor & muzikant (Sizzer, Drive like Maria) 

Nitzan Hoffmann is music supervisor voor music agency Sizzer in Berlijn. Ze begon haar muzikale carrière als stagiair in de Wisseloord studio’s. Hierna heeft ze acht jaar een studio in Toscane gerund en als soundengineer samengewerkt met artiesten als Kensington, Intergalactic Lovers, Sara Hartman & Alain Clark. Daarnaast is ze werkzaam als manager én gitarist van de band Drive like Maria en tourde ze met Thees Uhlmann & Band door Europese landen.

Over DILIH:

Je bent muzikant, vocalist en/of producer, maakt je eigen songs, speelt in een band of je managed een act. Wat doe je met je songs nu live spelen geen optie is, wanneer benader je een label of release je je tracks liever zelf, en wat is dan de juiste timing? Zou publishing voor jou de moeite waard kunnen zijn, welke boeker matcht bij je stijl, hoe bereik je je publiek, is de mix goed genoeg en wat vindt het panel van je nieuwe songs? Vragen, vragen, vragen. Tijdens de Drop It Like It's Hot live-stream kun je al die vragen en je nieuwe muziek pitchen bij een panel van professionals en host Marco Bijsterbosch.

Wil je dat jouw opname besproken wordt tijdens een volgend panel? 

Tune in en meld je aan! Dat doe je door je demo te mailen naar musicsupport@popradar.nl.