Zondag 18 oktober 2020
Aanvang: 15:00

De Haagse Popweek 2020Entree: Gratis en betaald
Locatie: Den Haag

De Haagse Popweek is terug! Hij was nooit echt weg, maar ziet er dit keer wat anders uit dan je gewend bent want you know, corona. In tijden waarin de annuleringen je om de oren vliegen zetten we met extra liefde de Haagse muziekscene weer als vanouds een week lang voor je in de spotlight.

Van 18 t/m 25 oktober kun je kennismaken met een killer serie aan nieuwe acts bij onder andere Club 3voor12 Den Haag, De Bureaushow, GUAP Night en Talent Night Online. O, o radio en Radio Tonka draaien overuren, schrijf- en recording skills pak je mee bij een van de Music Support Workshops en je nieuwe track kun je pitchen bij Drop It Like It’s Hot. Professioneel speeddaten doe je met een selectie van het neusje van de zalm der Nederlandse muziekindustrie, één op één en virusproof via ZOOM. En wat is een popweek zonder afsluiting in het PAARD? Op 25 oktober presenteren we tijdens De Haagse Popnacht een superluxe latenightshow met een waanzinnige popquiz, de uitreiking van de Haagse Popprijzen, een Agga Allstar huisband (een beetje zoals The Roots bij The Tonight Show starring Jimmy Fallon, maar dan beter) en een selectie van onze eigen ‘Beste Zangers van Den Haag’. De winnaar van de popquiz gaat naar huis met een prijzenpakket waar de crisis nog geen invloed op heeft gehad. 

Wil je deze show bijwonen? Scoor snel tickets via: paard.nl. In verband met de coronamaatregelen is er zeer beperkt plek in het PAARD; aarzelen wordt afgeraden. De Haagse Popnacht zal via een livestream ook thuis te volgen zijn.  

De komende weken worden de details van het programma en de nominaties voor de Haagse Popprijzen bekend gemaakt via dit event en www.haagsepopweek.nl.  

De Haagse Popweek wordt mede mogelijk gemaakt met hulp van en dank aan onze muziekminnende vrienden bij het PAARD, Fonds 1818, De Popunie, 3voor12 Den Haag en vele andere toppers.