Donderdag 9 juli 2020
Aanvang: 16:30

Popradar Music Support online spreekuurEntree: Gratis
Locatie: Zoom

Tijs en Janneke van Popradar Music Support staan voor de tweede keer online voor je klaar op 9 juli tussen 16:30 en 17:30! Ben je benieuwd naar wat Music Support is en voor je kan betekenen? Wil je een goed releaseplan maken, zoek je netwerk, marketingtips, strategisch advies, manieren om je muzikale projecten te financieren of connecties in Den Haag of andere steden? Stuur een mail naar musicsupport@popradar.nl om je aan te melden voor ons spreekuur en we sturen je een uitnodiging voor een zoommeeting met ons terug. 

Tijs en Janneke... Wie?! 

Tijs van de Poll: Tijs staat met twee benen in de Haagse muziekscene. Als programmeur van Winterfest en het Radar Café en via zijn dagelijkse werk voor Popradar Music Support heeft hij muzikanten doorgaans al in een heel vroeg stadium op de radar. Tijs is een verbinder en weet regelmatig opkomende lokale talenten door te sluizen naar toffe festivals. Naast zijn werk bij Popradar speelt hij een flinke noot saxofoon en staat hij bekend om zijn kookkunsten.

Janneke Nijhuis: Janneke is artistiek coördinator bij Popradar, muzikant en organisator van evenementen. Ze houdt zich bij Popradar vooral bezig met het artistieke beleid, het programma van Music Support, de marketing en het op weg helpen van zoveel mogelijk artiesten. Als bassist en zangeres tourt ze buiten coronatijden om door binnen- en buitenland met bands als The Indien, Thijs Boontjes, Smutfish, Demon Eyes en voorheen The Deaf & Splendid. 

Popradar Music Support is de organisatie waar Haagse muzikale acts en muzikanten van beginner tot professional kunnen aankloppen voor advies, kennis, netwerk en in sommige gevallen ook financiële ondersteuning. Music Support bestaat sinds 2017 en is ontstaan vanuit de behoefte om de verschillende facetten van de lokale popscene verder te helpen ontwikkelen. Met ‘’de lokale popscene’’ bedoelen we alle acts en muzikanten die (deels) vanuit Den Haag actief zijn in genres over de hele breedte van de verzamelnaam ‘’pop’’: van rock en urban tot jazz, electronica en alles daar tussenin.

Music Support organiseert regelmatig masterclasses, workshops en seminars waarin onderwerpen als studiotechniek, shows boeken, media, nieuwe muziek releasen, songwriting, rechten en management worden uitgelicht. Ook kun je vrijblijvend om persoonlijk advies vragen en bestaat in sommige gevallen de mogelijkheid om financiële ondersteuning aan te vragen op projectbasis. Lees meer over Music Support op de website www.popradar.nl/musicsupport of kom een online bakkie doen met ons tijdens het spreekuur!