Woensdag 1 juli 2020
Aanvang: 19:30

Drop It Like It's Hot | Woensdag Livestream DemopitchEntree: Gratis
Locatie: Facebook Popradar Music Support
Panel woensdag 1 juli:
Charlot Henzen -  Global sync manager (Kartel Music Group)
Blaudzun - Songwriter/muzikant/zanger 
Sue the Night - Songwriter/muzikant/zanger

Charlot Henzen
Charlot Henzen is Global Sync Manager bij Kartel Music Group in Londen, waar ze liedjes van independent artiesten en labels plaatst onder reclames, films, TV-series en games. Hiervoor werkte ze bij Cloud 9 Music, Downtown Music Benelux en Soundscape Music. Ze betrad de muziekindustrie als tiener met haar voormalige band I Kissed Charles.

Blaudzun
Johannes Sigmond brengt zijn muziek uit onder de naam Blaudzun, een referentie aan een obscure Deense wielrenner. Hij brak door in de Benelux en daar voorbij met zijn goed ontvangen derde album ‘Heavy Flower’s. Dit leidde tot jaren van uitverkochte club tours in zowel Nederland als België, en talloze boekingen op grote festivals. Ook sleepte hij een Edison voor beste mannelijke artiest en een 3FM award voor beste alternatieve act in de wacht.

Sue the Night 
Suus de Groot is de energieke songwriter en frontvrouw van de zeskoppige band Sue the Night, die sinds hun debuutalbum als een lopend vuurtje harten van muziekliefhebbers in Nederland verovert.

Hun debut album MOSAIC met 3FM megahit ‘The Whale’ gaf Sue the Night een vliegende start en zorgde ervoor dat ze in 2016 werden aangesteld als huisband van DWDD. Hun tweede album WANDERLAND werd ook goed ontvangen en was genomineerd voor een Edison en een 3voor12 Award. Uitverkochte clubshows en gigs op grote festivals als Best Kept Secret, Indian Summer & Eurosonic Noorderslag volgden.

Je bent muzikant, vocalist en/of producer, maakt je eigen songs, speelt in een band of je managed een act. Wat doe je met je songs nu live spelen geen optie is, wanneer benader je een label of release je je tracks liever zelf, en wat is dan de juiste timing? Zou publishing voor jou de moeite waard kunnen zijn, welke boeker matcht bij je stijl, hoe bereik je je publiek, is de mix goed genoeg en wat vindt het panel van je nieuwe songs? Vragen, vragen, vragen. Tijdens de Drop It Like It's Hot live-stream kun je al die vragen en je nieuwe muziek pitchen bij een panel van professionals en host Marco Bijsterbosch.

Wil je dat jouw demo wordt besproken?
Tune in en meld je aan! Dat doe je door je demo en EPK te mailen naar musicsupport@popradar.nl. We koppelen je aan de sessie waarin je track het beste past.

Drop It Like It's Hot wordt georganiseerd in samenwerking met Paard en CultuurSchakel