Vrijdag 3 juli 2020
Aanvang: 20:30

Submarine StreamsEntree: Gratis
Locatie: Holland Spoor Studio's
Submarine Streams

Underground muziekplatform Submarine geeft je de komende vrijdagen online liveshows van de bovenste plank. Letterlijk, want we streamen HQ live vanuit HollandSpoorStudios, gelegen op de zolderetage van Popradar Den Haag. Figuurlijk, want we ♥ het programma. Mag je van je eigen programma houden? Ja, dat mag. 

Volg Submarine Den Haag en ontvang een melding zodra we live gaan. Check hier het programma per vrijdag. Sluit je computer aan op betere speakers of pak een koptelefoon erbij. Drink, deel en enjoy. 

Vrijdag 3 juli livestream
>> Dimoh is een jonge RnB/Hip Hop artiest gevestigd in Den Haag en afkomstig uit Freetown in Sierra Leone. Oorspronkelijk verhuisde hij naar Nederland voor een studie, maar hij koos ervoor om in de muziek verder te gaan. De stap naar zijn debuut project “02-4-U” liet daarna niet lang op zich wachten. 
Één van zijn belangrijkste inspiratiebronnen is RnB icoon Chris Brown, zijn raptechniek is geïnspireerd op de rapper Dave East uit Harlem. De kracht van Dimoh ligt in zijn vermogen om te zingen en te rappen, wat hem de mogelijkheid geeft om te putten uit diverse genres zoals Jazz, Pop/soul, RnB, Afropop en HipHop. Wij vinden Dimoh een groot talent, check het vrijdag live via Submarine Streams!

>> L.A. Santana is een opkomende artiest uit Nederland. De 22 jarige begon met muziek maken begin 2018 en is sindsdien hard op weg om terrein te veroveren met haar eigen sound Zo heeft ze ondermeer op Parkpop, Green Garden, Voetjes van de Vloer en zelfs op Lloret de Mar opgetreden. L.A. Santana maakt hiphop met harde beats en slimme lyrics. Ze heeft een liefde voor verschillende genres en dat hoor je direct terug in haar opzwepende set. Misschien heb je al eens een song van haar voorbij horen komen. Zo niet, dan is vrijdag het moment om haar te ontdekken tijdens de Submarine Streams.