Woensdag 17 juni 2020
Aanvang: 19:30

Drop It Like It's Hot | Live-streamEntree:
Locatie: Popradar Music Support Facebook

De online versie van demopanel Drop It Like It's Hot is live! Hier kun je iedere week jouw song pitchen bij een panel van professionele artiesten, producers, radio dj's, songwriters, programmeurs, labels en ander pluimage uit de Nederlandse muziekscene. Dit alles gewoon vanuit je eigen huiskamer, waar je ook bent! Lees hieronder hoe je deelneemt met je track en tune iedere woensdagavond in om 19:30 op de livestream via de Popradar Music Support Facebook pagina

Panel woensdag 17 juni:
David Koster - A&R Manager (Caroline Benelux) 
David Koster is A&R Manager bij Caroline Benelux. Dit label brengt muziek uit van o.a. Tame Impala, Tom Misch, Aitch, Denzel Curry en Mac Demarco. In de Benelux heeft Caroline ook een mooie lokale stal met o.a. Chef’Special, De Staat, Tamino, Selah Sue en Indian Askin. Van 2010 tot 2019 was David werkzaam bij Top Notch. 

Ryanne van Dorst- muzikant/songwriter, presentatrice (DOOL, Nachtdieren, De Apodcalyps)
Of je Ryanne nou voor het eerst zag op televisie of leerde kennen via haar muziek, de kans is klein dat je die ontmoeting bent vergeten. Haar persoonlijkheid en werk zijn spraakmakend, of het nou om haar muzikale carrière als zangeres/gitarist gaat, de tv programma's die ze presenteert of de quarantaine podcast “De Apodcalyps” die ze thuis met sidekick vleermuis Pandora maakte.

Na een periode solo rebelleren als Elle Bandita richtte Ryanne de rockband DOOL op. In een wereld zonder corona reisde de band nu door Europa om nieuw album “Summerland" te promoten. Klein lichtpunt voor ons is dat ze daardoor tijd heeft om jullie demo’s te bespreken woensdag!

Peter van Elderen - muzikant/songwriter, producer, kunstenaar (TankZilla, peter pan speedrock, The Blackest White) 

Laat ik me even voorstellen, ik ben Peter van Elderen, vooral bekend als zanger gitarist van Peter Pan Speedrock, waar ik 20 jaar lang de hele wereld over ben getrokken om speed Rock’n’Roll te verkondigen. Daarnaast zullen mensen mij wellicht kennen als mede oprichter van festivals als Speedfest, Klok Rock Orange & Helldorado. Ook heb ik mij in mijn leven veel bezig gehouden met het opnemen en produceren van bands, zowel eigen werk als in opdracht van anderen. Ik heb dus aan alle kanten van het spectrum gestaan & zal jullie dan ook graag voorzien van mijn geheel vrijblijvende opbouwende kritiek, ik zeg ‘drop it’ maar. Cheers.

Je bent muzikant, vocalist en/of producer, maakt je eigen songs, speelt in een band of je managed een act. Wat doe je met je songs nu live spelen geen optie is, wanneer benader je een label of release je je tracks liever zelf, en wat is dan de juiste timing? Zou publishing voor jou de moeite waard kunnen zijn, welke boeker matcht bij je stijl, hoe bereik je je publiek, is de mix goed genoeg en wat vindt het panel van je nieuwe songs? Vragen, vragen, vragen. Tijdens de Drop It Like It's Hot live-stream kun je al die vragen en je nieuwe muziek pitchen bij een panel van professionals en host Marco Bijsterbosch.

Wil je dat jouw opname besproken wordt?
Tune in en meld je aan! Dat doe je door je demo en EPK te mailen naar musicsupport@popradar.nl. We koppelen je aan de sessie waarin je track het beste past. Bekijk hier de vorige afleveringen terug.

Drop It Like It's Hot wordt georganiseerd in samenwerking met Paard en CultuurSchakel.