Woensdag 16 september 2020
Aanvang: 19:30

Drop It Like It's Hot | Live-streamEntree:
Locatie: Popradar Music Support Facebook

De online versie van demopanel Drop It Like It's Hot is live! Hier kun je iedere week jouw song pitchen bij een panel van professionele artiesten, producers, radio dj's, songwriters, programmeurs, labels en ander pluimage uit de Nederlandse muziekscene. Dit alles gewoon vanuit je eigen huiskamer, waar je ook bent! Lees hieronder hoe je deelneemt met je track en tune iedere woensdagavond in om 19:30 op de livestream via de Popradar Music Support Facebook pagina

Panel woensdag 16 september:

Roel Blommers - Gitarist & producer (o.a. The Vices, PAUW, Mark Lada's Golden Arches, Afterpartees)

Wie wel eens naar rock ’n’ roll van Nederlandse bodem luistert, heeft Roel waarschijnlijk allang een keer gehoord. Als gitarist, als producer of allebei was hij van invloed op de sound van bands als traumahelikopter, AFTERPARTEES, Mark Lada's Golden Arches, PAUW, MOOON, Mozes and the Firstborn en The Spades. Na jaren touren in binnen- en buitenland focust Roel zich steeds meer op producties in zijn studio te Eindhoven. Op dit moment werkt hij met The Vices en geeft hij les aan de opleiding Rock City Institute.

Je bent muzikant, vocalist en/of producer, maakt je eigen songs, speelt in een band of je managed een act. Wat doe je met je songs nu live spelen geen optie is, wanneer benader je een label of release je je tracks liever zelf, en wat is dan de juiste timing? Zou publishing voor jou de moeite waard kunnen zijn, welke boeker matcht bij je stijl, hoe bereik je je publiek, is de mix goed genoeg en wat vindt het panel van je nieuwe songs? Vragen, vragen, vragen. Tijdens de Drop It Like It's Hot live-stream kun je al die vragen en je nieuwe muziek pitchen bij een panel van professionals en host Marco Bijsterbosch.

BlackRockStar - Vocalist, songwriter & talentcoach

BlackRockStar (Rivelino Rigters) is een urban rockartiest, sociaal entrepeneur en talentcoach. Hij is professioneel actief als singer/songwriter sinds 2002 en speelde zowel solo als met zijn band RIVE in onder andere Spanje, Italië, de UK, Afrika, de USA, Duitsland en in eigen land. Van jongs af aan ontwikkelde BlackRockStar al een passie voor sociale issues en een groeiende wens om underprivileged jongeren te helpen, waarna hij de LOUD (Living Out Unlimited Dreams) ACADEMY startte.