Reserveer je oefenruimte online!

OMG! Het Haags Pop Centrum krijgt een nieuwe naam!


Je kent ons gebouw waarschijnlijk als één van de grootste oefenruimtecentra van Den Haag en dat blijven we ook. Sterker nog, we gaan ons pand en de 20 oefenruimtes de komende tijd flink voor je aanpakken, zodat het een nog prettigere plek wordt om te repeteren.

Music Support is de Haagse organisatie waar talentvolle Haagse muzikale acts en muzikanten kunnen aankloppen voor advies en ondersteuning. Music Support is een jaar geleden ontstaan vanuit de behoefte om de verschillende facetten van de lokale popscene te helpen ontwikkelen. Haagse artiesten van amateur tot professional kunnen terecht bij Music Support voor kennis, contacten, lokaal/nationaal netwerk en in sommige gevallen ook financiële ondersteuning. Lees meer over de mogelijkheden op popradar.nl/music-support.

We blijven de Haagse Popweek voor je organiseren. Dit jaar iets anders dan je van ons gewend bent. Van 19 t/m 27 oktober vragen we nog steeds een week lang je aandacht voor Haags opkomend muzikaal talent. Maar dit jaar staat ook talentontwikkeling centraal. Zo kun je als muzikant deelnemen aan verschillende seminars, workshops, masterclasses of netwerkmeetings die je worden aangeboden door Popradar Music Support. Meer informatie en het programma vind je op popradar.nl/haagsepopweek.

Jullie deden toch ook iets voor de undergroundscene in Den Haag? Jawel, dat klopt, en ook dat blijven we doen met SuBmarine: een laboratorium voor spannende, grensverleggende en nieuwe undergroundprojecten die op verschillende plekken in de stad tot uiting komen. SuBmarine is altijd op zoek is naar nieuwe alternatieve muziekstromingen en begeeft zich op onbekende muzikale terreinen. Dus hou 'm in het vizier, die duikboot!