Reserveer je oefenruimte online!

Zaterdag 21 maart 2020
Aanvang: 20:00

Sons of Node + Pandora's Key + Shade of HatredEntree: Gratis
Locatie: Popradar

Tijdens de vaste Hard Haags avonden blazen lokale bands het Radar Café aan gort! Iedere eerste en derde zaterdag van de maand ontdek je hier de vetste lichting metal, punk, hardcore, trash, stoner en hardrock.

Sons of Node is een 3 koppige sludgeband uit de provincie Utrecht. Ze zijn altijd opzoek naar het contrast tussen harde snelle stukken en trage groove geleverd via dikke gitaarriffs met beukende drums en gorgelende vocalen. Dit mengseltje wordt door elkaar geschud doormiddel van wapperende haren, headbangen vanuit je rug plus een knappe bassist en maakt Sons of Node.

Pandora's Key is een band opgericht in 2016, brengt muziek die zowel melodisch als stevig is. De muziek laat zich moeilijk in een hokje plaatsen, maar valt in grote lijnen onder het symfonische en melodische metal genre. Ze zijn storytellers van mythes en legendes uit verschillende tijden en culturen. Laat je meeslepen door de band via hun melodische klanken en de heldhaftige verhalen van goden, stervelingen en alles ertussenin.

Shade of Hatred is een Melodic Death metal band uit Nederland. Met zowel een passie voor melodie als voor brute krachten, levert de band sterke en boeiende songs gelaagd met thema’s uit de oude mythologie of afkomstig uit de kille en duistere reflecties van de hedendaagse samenleving. Gedreven, gepassioneerd, maar vooral metal!