Zaterdag 7 maart 2020
Aanvang: 20:00

Nihiverse + Abraham Sarache
Entree: Gratis
Locatie: Popradar

Tijdens de vaste Hard Haagse avonden blazen lokale bands het Radar Café aan gort! Iedere eerste en derde zaterdag van de maand ontdek je hier de vetste lichting metal, punk, hardcore, trash, stoner en hardrock.

Nihiverse is een powertrio bestaande uit leden van Doodslag, Infestis, Memoria en Liveevil en halen hun inspiratie uit een perfecte mix van bands als: Goijra, Fear Factory & Rotting Christ. Deze instrumentale band maakt een duidelijke transfusie tussen melodie en agressie. De straaljager aan geluid genaamd Nihiverse is klaar om op te stijgen.

Abraham Sarache's uitvoering van de Venezolaanse cuatro als een nieuw hulpmiddel voor rock- en metalmuziek, experimenterend met unieke folkinstrumenten en verschillende muziekgenres, toont ons een nieuw pad voor alternatieve geluiden.

Zo maakte hij met zijn debuut soloalbum "The Gardener" (2016) een grote indruk op de moderne progressieve / alternatieve rockscene vanwege zijn gebruik van meer traditionele instrumenten zoals ukelele, akoestische gitaar en de Venezolaanse Cuatro.

 In februari 2020 zal Abraham Sarache de langverwachte EP "Kaleidoscope of Dreams" uitbrengen, waarin de positieve elementen van generatie Y en hun invloed op de moderne samenleving worden besproken.