Reserveer je oefenruimte online!

Woensdag 24 oktober 2018
Aanvang: 19:00

Workshop DIY-recording @ The Womb Studio | Haagse PopweekEntree: €5,77 (incl. servicekosten) - tickets
Locatie: The Womb, Skatepark Sweatshop

Tijmen van Wageningen (producer van o.a. EUT, The Deaf, DI-RECT en Dandana) geeft in zijn studio The Womb de workshop DIY Recording. In deze workshop worden alle aspecten van opnemen behandeld, vanaf de voorbereiding van de opnames t/m het mixen. Het zal zowel over analoge gear (instrumenten, amps, mics, mengtafels, afluistering, pre-amps, outboard, effects) als over het gebruik van computers gaan. Maar ook het 'menselijke' aspect van opnemen wordt besproken, denk daarbij aan communicatie, planning en management. Daarnaast ga je aan de slag met je eigen opnamen.

Lees hier het interview dat 3voor12 Den Haag deed met Tijmen over wat je kunt verwachten tijdens de workshop en meer over het onstaan van de studio.

Het maximaal aantal deelnemers voor deze workshop is slechts 15, dus wacht niet te lang met je ticket. Een kaartje kost €5,77 (incl. servicekosten) en kun je via deze link bestellen.

Voor wie is deze workshop
Muzikanten met interesse, ambitie of ervaring (niet noodzakelijk) in het opnemen van eigen muziek of die van anderen. Audiofielen, producers, bands, songwriters en nerds vinden dit ook leuk.

Klik hier voor het Facebook evenement.