Zaterdag 29 februari 2020
Aanvang: 14:00

DROP it like it's HOT #4 | Winterfest 2020
Entree: Gratis
Locatie: Radar Zaal

Je bent muzikant, vocalist en/of producer, maakt je eigen songs, speelt in een band of je managed een act. Hoe kom je aan festivalgigs en wat is de beste manier om een programmeur te benaderen? Waar letten programmeurs op, is het al tijd voor een boeker of kun je het net zo goed zelf doen? En wat vindt men eigenlijk van je nieuwe songs? Vragen, vragen, vragen.

In samenwerking met CultuurSchakel en Paard organiseert Popradar Den Haag tijdens Winterfest 2020 op zaterdag 29 februari het demopanel/netwerkevent DROP IT LIKE IT’S HOT, waar je al die vragen en je nieuwe songs kan pitchen bij een panel van topprofessionals.

Wil je er zeker van zijn dat je opnamen wordt besproken? Lever hem dan van tevoren aan. Zet jezelf op aanwezig in dit evenement en stuur een mail met je epk (electronic presskit) en je track op .mp3 formaat naar musicsupport@popradar.nl om je aan te melden.

Voor wie is dit leuk
Muzikanten, producers, vocalisten, bands, managers en andere serieuze muziekfreaks.  

Panelleden

Gideon Rozendaal (Bravissimo Music)
Gideon Rozendaal is geen onbekende in de Haagse muziekscene, waar hij vele festivals en popprojecten heeft georganiseerd. Wellicht heb je hem ook al eens een mailtje gestuurd in zijn hoedanigheid als programmeur van het Delfste popfestival Westerpop? Na vijf jaar Haags Pop Centrum (de voorloper van Popradar Den Haag) en een handvol projecten voor de Rotterdamse Popunie te hebben gecoördineerd is hij zijn geluk gaan beproeven als boekings agent. Inmiddels werkt hij met bands en artiesten zoals DANDANA, Mamihlapinatapai, Banana Savannah, Ragmob, Tess et les Moutons, Tumbleweed, Lori Lieberman Music en Sandra van Nieuwland.

Conchitta Botse (PAARD)
Conchitta Bottse is programmeur bij poppodium PAARD met de focus op het urban genre (hiphop, R&B, soul, etc.). Zo is zij o.a. verantwoordelijk voor de organisatie van de GUAP Night, een twee-maandelijkse avond in het Paardcafé waar upcoming Haags urban talent zich presenteert aan een groter publiek. Daarnaast is ze producent van ADE Beats, de urban, bass & beats conferentie tijdens Amsterdam Dance Event en is ze tourmanager (geweest) van Arts The Beatdoctor, Gery Mendes en Shirma Rouse.

Marieke McKenna (Mink Records)
Marieke McKenna, een jonge topvrouw in de Haagse muziekscene en het brein achter label Mink Records. Met Haagse artiesten als The Hazzah, Torii, Boka de Banjul, The Stangs en andere up-and-coming namen als Pitou, The Mighty Breaks en The Visual onder haar vleugels, is Mink een steeds prominentere naam in de muziekscene. Met Mink heeft ze al een aantal welbezochte live-avonden georganiseerd (o.a. in OT301, de Vondelkerk, Beachclub Indigo, Cottiers Theatre Glasgow en op en rond de Grote Markt) en een aantal spraakmakende releases de wereld in gebracht, waaronder de Parable EP van The Stangs en de debuutplaat van Amsterdamse zangeres Pitou.

Tijdschema
13:30 inloop en inschrijving
14:00 - 16:00 panelsessie 

Locatie: Popradar Den Haag, Burg. Hovylaan 12
Entree: gratis
Deur open: 13:30 uur
Aanvang: 14.00 uur