Woensdag 11 december 2019
Aanvang: 19:30

Popradar Academy | Artist Branding & Social MediaEntree: €5 - tickets
Locatie: Het Magazijn

"Hebben we al wat gepost?" staat sowieso ergens bovenaan in de top 10 van meest gestelde vragen onder artiesten in 2019. Er zijn wel duizend manieren waarop je online kan communiceren als act of band, maar welke daarvan werkt perfect voor jou? Tijdens de laatste Popradar Academy van dit jaar zal Melanie Esther haar kennis over Artist Branding en Social Media met jullie delen aan de hand van haar hands-on workshop 'Hoe vind en vertel je jouw unieke verhaal als artiest?'. Aan de hand van theoretische kennis, ervaringen en actuele voorbeelden uit de muziekindustrie kom je alles te weten over branding en socials. Niet stilzitten, maar werk aan de winkel! Tijdens de workshop zal je door middel van diverse opdrachten, de opgedane kennis meteen toepassen voor jouw eigen act/band. Je zal de deur uitlopen met nieuwe informatie, inspiratie én motivatie. Let's go!

Melanie Esther is Artist Branding en Social Media Coach: ze coacht artiesten in het vinden en vertellen van hun unieke verhaal om zo tot een sterke Branding en Social Media strategie te komen. Vanuit het verhaal werkt ze vervolgens met de artiest o.a. aan releaseplannen, (online) ticketpromotie en het vergroten van de following. Ze heeft hiervoor de methode 'Vind en Vertel' ontwikkeld en met deze methode creëert ze coachingstrajecten voor artiesten, workshops en presentaties. Melanie Esther werkt o.a. met Blanks en Typhoon en heeft eerder haar kennis gedeeld bij Popronde, ADE BEATS en No Man's Land. 

Popradar Academy is een maandelijkse masterclass over alles wat je moet weten om verder te komen in de muziekbusiness. Iedere maand nodigen we ervaren professionals uit om hun kennis en visie met je te delen over onderwerpen als imago, rechten, boekingen, netwerken, productie en geld. 

De sessies vinden elke maand plaats op verschillende locaties en zijn interessant voor muzikanten, producers, acts, managers en andere muziekfreaks met ambitie. De panelleden en workshopleiders van Popradar Academy wisselen per editie en werken op professioneel niveau met alle muziekgenres in de popscene. 

Popradar Academy wordt georganiseerd door Popradar Music Support in samenwerking met CultuurSchakel en Paard. Music Support is de organisatie binnen Popradar Den Haag die zich inzet voor de ontwikkeling en het nationale netwerk van de lokale popscene.

Locatie: Het Magazijn van Bleyenberg
Zaal open: 19.00
Aanvang: 19.30
Toegang: €5