Woensdag 20 november 2019
Aanvang: 19:30

Popradar Academy | Masterclass DIY ManagementEntree: €5 - tickets
Locatie: Popradar Den Haag

Wie heeft er al een manager? Of je nou dat ene bandlid bent met een talent voor hosselen, de groep met een uitgebreide taakverdeling of de niet-artiest met management ambities: er is altijd nog veel meer te doen dan muziek maken. Er moeten releases gepland, strategieën bedacht, netwerken geactiveerd en deals gesloten worden. Hoe pak je al die dingen een beetje efficiënt aan en wie doet wat? Tim van der Zalm (manager van DI-RECT, GIAN en Emil Landman) weet er alles van en geeft raad. In deze Masterclass DIY Management stel je al je musicmanagementgerelateerde vragen aan Tim en zet hij jou en je act op het juiste spoor richting het volgende level.

Popradar Academy is een maandelijkse masterclass over alles wat je moet weten om verder te komen in de muziekbusiness. Iedere maand nodigen we ervaren professionals uit om hun kennis en visie met je te delen over onderwerpen als imago, rechten, boekingen, netwerken, productie en geld. 

De sessies vinden elke vierde woensdagavond van de maand plaats op verschillende locaties en zijn interessant voor muzikanten, producers, acts, managers en andere muziekfreaks met ambitie. De panelleden en workshopleiders van Popradar Academy wisselen per editie en werken op professioneel niveau met alle muziekgenres in de popscene. 

Popradar Academy wordt georganiseerd door Popradar Music Support in samenwerking met CultuurSchakel en Paard. Music Support is de organisatie binnen Popradar Den Haag die zich inzet voor de ontwikkeling en het nationale netwerk van de lokale popscene.

Locatie: Popradar, Burgemeester Hovylaan 12
Zaal open: 19.00
Aanvang: 19.30
Toegang: €5