Zaterdag 16 november 2019
Aanvang: 21:00

Reino + James Burki + CooCoo
Entree: Gratis
Locatie: Radar Cafe

Reino
Reino is een driekoppige alternative dance-punk band gevestigd in Haarlem. Hun stijl is be├»nvloed door bands als LCD Soundsystem, Enter Shikari, Blur, Talking Heads en Franz Ferdinand. De jongens gieten popsongs in een rauw jasje en gooien daar een vleugje elektronica doorheen. In september 2017 bracht de band hun eerste single "Carousel" uit die te beluisteren is op alle online streaming kanalen. 

James Burki
James Burki is een band die een moderne popgevoeligheid, synthesizers uit de jaren 80 en traditionele rock combineert om vrolijke en pakkende maar authentieke indie-rocknummers te produceren, die doen denken aan bands als The 1975, The Night Game en The Band Camino. 

CooCoo
CooCoo is een jonge Pop-Punk / Alt-Rock band uit Rotterdam met een unieke mix van punk-rock en aanstekelijke pop hooks. Deze band staat garant voor een te gekke live-ervaring door de altijd energieke frontvrouw Nynke, de zingende drummer Ruben en de heftige, funky baspartijen van Jamie. Een band die vooral graag wil rocken, maar ook nog iets te zeggen heeft. Geïnspireerd door artiesten als: Billy Talent, The Clash, Paramore, Jack White en Rise Against.

Aanvang: 20:00 uur
Start: 21:00
Entree: Gratis!