Zaterdag 9 november 2019
Aanvang: 20:00

De Winterbokaal voorronde #1Entree: Gratis
Locatie: Radar Cafe

We leven in een tijd dat coverbands en tributes populairder zijn dan ooit, dus tijd om ze op een voetstuk te zetten. Popradar Den Haag & Popradar Winterfest presenteren u: de Winterbokaal, de prijs voor de beste cover- of tributeband van Den Haag!

DeFlour
DeFlour IS BACK! Met hun nieuwe frontvrouw Anne Smets en bassist Maurice Toet zijn ze ready om het podium weer te veroveren! Strak en harder dan ooit, spelen ze op geheel eigen wijze een set diverse rockcovers (van Black Sabbath tot Mötorhead). Een band met pit en durf: DeFlour! 

Enemy Of The State
Een vijfkoppige band uit Den Haag. Ze spelen al een jaartje allerlei covers en zijn hard bezig om ook een mooi repertoire op te bouwen van eigen nummers. Ze spelen vooral old-school rock. 

Vakjury
De band die vanuit de voorronde doorgaat naar de finale wordt bepaald door de vakjury. Deze bestaat uit: Kees Visser (WOS), Valentijn Twisk, Stefan Van de Brug (Drumschool Stefan van de Brug) en Bert Winter (The Scarlets). 

Wat valt er te winnen dan?
De winnaars van de voorrondes strijden tijdens Winterfest op 29 februari om de felbegeerde Winterbokaal. Die is vernoemd naar onze vorige directeur Bert Winter, toetsenist van de koning der coverbands The Scarlets. Sinds 1964 legt hij elke zondag z'n ziel en zaligheid in de band. Daarnaast krijgt de winnende band een tof prijzenpakket.