Reserveer je oefenruimte online!

Zondag 20 oktober 2019
Aanvang: 13:30

Eliza Ammeraal | Topbillin'Entree: Gratis
Locatie: Haags Hiphop Centrum

Eliza Ammeraal
Eliza Ammeraal is boeker bij Topbillin’ van hiphop legends, new wave rappers en populaire zangeressen, waaronder Winne, Idaly, Tabitha en nog veel meer. Voordat Eliza boeker bij Topbillin’ werd, heeft ze de nodige werkervaring opgedaan als boeker voor verschillende internationale dj’s, maar via haar voorliefde voor hiphop is ze bij Topbillin’ terecht gekomen. Zij ontwikkelt voor iedere artiest een strategisch plan om hun live carrières naar een hoger niveau te tillen.

DROP IT LIKE IT'S HOT #3
Wil je er zeker van zijn dat je demo wordt besproken? Lever hem dan van tevoren aan. Stuur een mail met je epk (electronic presskit) en je track op .mp3 formaat naar musicsupport@popradar.nl om je aan te melden. 

Na afloop van de sessie is er gelegenheid om na te praten met de panelleden en je mede-muzikanten tijdens de netwerkborrel.

Voor wie is dit leuk
Muzikanten, producers, vocalisten, bands, managers en andere serieuze muziekfreaks. In het panel zijn alle genre’s van dit moment vertegenwoordigd, van urban, hip-hop en r&b tot indie, rock, electronica en alles er tussenin.  

Tijdschema
13:30 inloop en inschrijving
14:30 - 16:30 panelsessie
16:30 - 18:30 netwerkborrel & showcases