Vrijdag 8 november 2019
Aanvang: 21:00

Bandsessies x Loosduinen Gaat LosEntree: Gratis
Locatie: Radar Cafe

Het klinkt misschien wat zoet, maar het is de waarheid als een koe: muziek heelt alle wonden. Onder dit motto maken zo’n dertig muzikanten wekelijks onder begeleiding van drie bandcoaches muziek. Bandsessies is een initiatief van de Stichting Anton Constandse. Bandsessies geeft beginnende en gevorderde muzikanten een podium en een kans om alle sores om te zetten tot een ware hit.

Share! 
De teksten van zangeres Sharon Overkamp zijn rauw en persoonlijk. In combinatie met haar mooie, krachtige stem en sterke composities zet Share! een dijk van een live performance neer. 

Twisted Olivier
Olivier kwam er als ervaren drummer bij Bandsessies achter dat hij tóch eigenlijk liever met een microfoon in zijn handen staat. Hij ontwikkelde het zingen en het schrijven van eigen songs samen met Bandsessies tot “Twisted Olivier” (een bijnaam die Bandsessies hem heeft gegeven vanwege zijn grillige karakter). Dit is terug te horen in de rock songs. 

The Electric Ants
Deze band speelt covers die pop georiënteerd zijn, maar The Electric Ants schuwt ook het psychedelische Pink Floyd niet. En dat alles gecombineerd met een saxofoon. Daarnaast schrijven The Electric Ants ook eigen songs.  

Info: www.bandsessies.nl